App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Mange danskere har allerede opdaget CBD oliens mange fordele, og er begyndt at købe det. Men første gang du skal købe CBD olie, så kan det godt synes lidt uoverskueligt, da der er en del ting, som du skal være opmærksom på i forhold til køb af CBD olie. Derfor har vi lavet denne lille artikel med nogle af de vigtigste ting, som du skal være opmærksom på.

1. Hvor har cannabisplanten vokset?

Mens cannabisplanter vokser, så absorberer de både de gode ting og de dårlige ting, der findes i luften omkring dem. Så det er vigtigt, at du ved, hvor cannabisplanten har vokset, så CBD olien ikke indeholder giftige stoffer som pesticider, herbicider eller tungmetaller. Mange mennesker er allerede opmærksomme på at købe økologiske varer, men når det kommer til CBD olie, så kan det kun anbefales, at du køber økologisk CBD olie.

2. Hvor meget THC er der i CBD olien?

THC er den komponent i cannabisplanten, der gør dig skæv og påvirket, så der skal være så lavt et indhold som muligt af THC i CBD olien, således at du kan varetage dit daglige liv. Hvis du vil sikre dig, at du ikke bliver testet positiv for THC i dit blod, så skal du købe en CBD olie med et indhold af THC på højst 0,2 %. Når du gør det, så vil du være i stand til at køre bil, arbejde med maskineri og så videre, da du ikke bliver påvirket på nogen måde. Desuden er CBD olie med et indhold på højst 0,2 % THC lovligt i Danmark. 

3. Hvad høj er koncentrationen af CBD?

Mange producenter af CBD olie forsøger at øge deres indtjening, og derved narre deres kunder ved at ”udvande” deres CBD olie. Det er derfor meget vigtigt, at du holder godt øje med koncentrationen af CBD olie, når du vil købe dette produkt.

4. Hvordan er udvindingen af CBD olien foregået?

Hvis du vil have appelsinjuice, så er det nemt, for du skal bare presse appelsinerne. Men når der skal udvindes CBD olie, så er det en langt mere kompliceret proces. Den nemmeste og billigste metode, til at udvinde CBD olie, er ved brug af kemikalier, som kan efterlade kemiske rester i CBD olien.

Den bedste udvindingsmetode til CBD olie bruger kuldioxid (CO2) under højt tryk og ekstremt lave temperaturer for at trække så meget CBD som muligt ud uden at indføre forurenende stoffer. Denne udvindingsmetode sikrer derfor en meget høj kvalitet af CBD olie.

5. Er det et ansvarligt firma?

Mange firmaer på internettet er ikke troværdige, når det kommer til en god kvalitet af CBD olie. Kig godt på den hjemmeside, som du har fundet, virker den troværdig? Hvis du kan finde et telefonnummer på siden, og hvis der er nogen, der tager telefonen i den anden ende, når du ringer, så kan du trygt købe hos firmaet. Dog skal de også overholde det andet, der er nævnt i denne artikel.

Hvis du vil slippe for selv at undersøge alle ovenstående ting, så kan vi oplyse, at Formula Swiss opfylder de ovenstående krav. Du kan finde dem her.

@trendsales på Instagram