App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi kender det allesammen. Under højtiden sniger der sig et par ekstra kilo på sidebenene. Det kan være efter påske, efter julen eller efter sommerferien. Men uanset årsagen til vægtforøgelsen findes der en måde at komme af med de ekstra kilo, og det kan være ved hjælp af CBD olie. Flere studier i USA har vist en korrelation imellem det at indtage cannabis og at have et lavere BMI.

Hvilke mekanismer påvirker CBD-olie i forhold til vægten

Der er flere komponenter, som gør, at man kan tabe sig på baggrund af olien. Den første årsag er, at CBD-olie påvirker og stabiliserer stofskiftet. Dette resulterer i at den ekstra sult, man oplever, bliver fjernet, og man derved har nemmere ved at nøjedes med at spise, til man er mæt.

CBD stabiliserer humøret og kan dermed øge motivationen til at træne

Selvom et vægttab består af 80% kost og 20% motion, så kan de 20% være udslagsgivende. Derfor påvirker det ligeledes også et potentielt vægttab, at CBD-olien påvirker motivationen i en positiv retning. Det gør, at man vil have lettere ved at komme ud af sengen for at nå morgenløbeturen eller nemmere ved at svinge forbi træningscentret på vej hjem fra arbejde.

Søvn – essentielt for et vellykkedes vægttab

Mange mennesker ved ikke, at søvn er vigtigt for et vægttab og stofskiftet. Men det er dokumenteret. Hvis man har svært ved at falde i søvn, vil man have tilbøjelighed til at blive overvægtig. Ydermere kan dårlig søvn lede til en lavere livskvalitet og tilbøjelighed til at spise for mange snacks. Ved at indtage CBD-olie vil søvnen kunne forbedres betragteligt. CBD er naturligt søvnfremkaldende, og derved vil indtaget af ’natsnacks’ kunne minimeres betragteligt.

Den gode nattesøvn vil også medføre, at der er appetit til morgenmåltidet. Det er ikke for ingenting, at rådet hedder at 25% af de daglige kalorier skal komme fra morgenmåltidet. For det er morgenmåltidet, der kickstarter stofskiftet om morgenen og sørger for, at kroppen kommer i gang.

Olien kan fjerne angsten og muliggøre træningen i et motionscenter

Der er også mange mennesker i Danmark, som lider af angst og derved har problemer med f.eks. at tage i fitnesscenter. Dette kan der være mange årsager til. En af disse årsager er, at polerne mødes her. Det er altså de helt tynde og veltrænede, som kan passe alt det smarte modetøj, og dem, der gerne vil tabe sig. Her kan CBD-olie også gå ind og hjælpe på vægttabet idet at CBD er angstdæmpende.

Derudover har CBD-olie en positiv indflydelse på din BMI, hvorimod majoriteten af det psykofarmaka, som er tilgængeligt, er vægtforøgende.

Olien kan dog ikke stå alene, så ønsker du at smide de ekstra kilo for at passe modekjolen, du har eller gerne vil købe, skal du som supplement til olien spise sundt og træne regelmæssigt. Olien hjælper dig med motivationen til træningen og stabiliserer stofskiftet, så målet med vægttabet er inden for rækkevidde.

@trendsales på Instagram