App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Et nyt år er startet, og det betyder nye tendenser i modeverden. Men har du styr på de nyeste skotrends? Vi giver dig her en forsmag på de største tendenser inden for skomode i 2019

 

Dine sko siger mere om dig, end du tror. Sko er ikke længere bare sko med et praktiske formål, men derimod er det blevet en vigtig accessory, der siger meget om din personlige stil. Men hvilke sko skal du beholde i din garderobe, hvilke skal du droppe, og hvilke skal du investere i dette år? Det kan du blive klogere på med disse gode råd til din skosamling i 2019.

 

”It’s a keeper”

Har du allerede i de seneste år anskaffet dig et par cool sneakers, kan du med god grund holde fast i dem. Skomoden i 2019 byder nemlig fortsat på masser af fede sneakers. De første sneakers kom på gaden allerede i begyndelsen af 1900-tallet, men der er sket meget siden da. I dag er det særligt de robuste sneakers med masser af farverige detaljer, metallic-look og store sløjfer, der bliver ved med at hitte, og som konstant dukker op i nye spændende modeller.

Billede1

(Foto: Skobox.dk)

Indeholder din garderobe også et par spidse cowboystøvler, som du flittigt brugte tilbage i 80’erne, så bør du skynde dig at hive dem frem fra gemmerne igen. Du kan nemlig være sikker på at se mange af de cool højskaftede cowboystøvler i modebilledet i 2019. Cowboystøvler er især et hit til sommerens festivaller, som kontrast til en fin kjole eller til hverdag sammen med et par smarte jeans.

 

Væk med de simple sneakers

De simple sneakers er yt. I dag er det netop de farverige cool sneakers, hvor der sker lidt mere, som fylder rigtig meget i modebilledet. De simple hvide eller sorte sneakers bør du derfor skifte ud med et par sneakers i en fed farve, med små sten, i metallic-look, med logo, eller hvad der passer til dig – altså et par statement-sneakers, der viser din personlige stil. Så ud med de simple sneakers!

 

Og dem du bare må bare eje

Det er ikke kun sneakers, der er blevet et hit i diverse farverige mønstre. Sandalmoden har ligeledes taget modetendenserne til sig med farver, frynser og fjerdetaljer. Er det ikke noget, man kan finde i din garderobe, bør du derfor skynde dig ud og investere i et par fine sandaler.

Billede2

(Foto: Skobox.dk)

Farver er en fremtrædende del inden for skomoden, men det er dyreprint også. På samme måde som farver og mønstrer skiller sig ud og giver dig et mere karakteristisk og moderne look, giver sko med dyreprint ligeledes et unikt udtryk til din stil.

Find dine nye sko her, og bliv helt klar til dette års største tendenser i modebilledet.

@trendsales på Instagram