App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Der sidder rigtig mange danskere ude i stuerne, som har prøvet lykken med odds og ikke haft den store succes med det. Bookmakerne er nemlig snedige, og du skal bruge en pæn portion held og dygtighed for at snyde dem. Det er dog muligt at score den store gevinst på odds, hvilket du også kan læse om fra tid til anden på diverse onlinemedier. I denne guide vil vi forsøge at give dig et par og tricks til at finde den infamøse krukke af guld for enden af regnbuen.

Noget af det vigtigste når der kommer til sportsbetting er alle de bonusser, som du kan få hos diverse spiludbydere. Men skal man gå efter det største beløb, de bedste omsætningskrav eller noget helt tredje? Det kommer helt an på din pengepung og spillestil. Langt de fleste bookmakere fordobler således dit første indskud på deres side, men deres omsætningskrav varierer en hel del. Tager man for eksempel en 888sport bonus, skal den gennemspilles ti gange, hvilket er mere end hos for eksempel Danske Spil, hvor den kun skal spilles igennem seks gange. Tilgengæld er 888sports bonus dobbelt så stor som Danske Spils. Nogle steder skal du kun gennemspille din indbetaling og/eller bonus et par gange, mens andre steder har langt strengere krav. Vores bedste råd er, at du altid læser deres regler og vilkår grundigt igennem, inden du går i gang med at oprette en konto og indbetale penge.

Så snart du har fundet den rette bookmaker og bonus, skal du i gang med at lede efter spændende spilforslag fra erfarne eksperter. Start eventuelt med at skelne skidt fra kanel og find dem du stoler mest på. Her er der rig mulighed for at betale et symbolsk beløb for deres tips og tricks, mens andre udbyder dem ganske gratis. Der er dog en vigtig tommelfingerregel, og det er, at du aldrig skal stole på de såkaldte fiksede kampe. Uanset hvor sikkert og profitabelt det lyder, så er der ingen garantier, når det kommer til sportsbetting. Det tætteste du kommer på en sikker gevinst surebetting og arbitrage, som du kan læse meget mere om overalt på internettet.

Det sidste gode råd som vi kan give dig, er at spille klogt. Find væddemål med god betvalue og placer aldrig større indsatser, end du har råd til at tabe. Der er ingen grund til at betragte sportsbetting som poker, hvor man tit og ofte bliver nødt til at gå all in for at vinde. For at score den store gevinst på odds, skal du nemlig have den helt rette kombination af held, dygtighed og tålmodighed.

@trendsales på Instagram