App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Modebilledet er meget svingende, men der er nogle klassiske items, der ikke går af mode. Heri blandt andet det tredelte jakkesæt bestående af en flot buks, blazer og ikke mindst en vest. I denne tid udfordrer flere og flere det klassiske look blandt ved hjælp af herre veste. Læs mere her omkring mulighederne for at skabe dynamik i dit outfit ved brugen af en vest.

Den klassiske business herre vest

De færreste har ikke på nuværende tidspunkt eller tidligere ejet et jakkesæt med en tilhørende vest. Helt tilbage i tiden blev vesten primært brugt af praktiske årsager. Her blev det muligt at holde overkroppen ekstra varme. Dette er grundet, at overkroppen er den største afgiver af varme på hele kroppen. Senere blev det populært i forbindelse med brugen af habit, som stadig er meget brugt over hele verden.

Herre veste har en meget formel og meget luksuriøs fremtoning i dens udtryk. Den giver noget ekstra kant til helheden. Sammen med både habitbukser og en tilhørende jakke er vesten med til at understrege den formelle stil.

Den klassiske vest bruges til alle typer jakkesæt i forskellige nuancer. Den produceret i en sådan pasform, at den er med til at understrege den mandlige silhuet. Dette er også med til at give muligheden for at lægge jakken lidt, hvis dette ønskes, uden at miste det klassiske udtryk.

Pasform og kvalitet

Som meget andet tøj, så er pasformen og kvalitet bærende elementer, hvor man ikke kan gå på kompromis. For bedst muligt at opnå det sofistikeret look, så er pasformen vigtig, da den er med til at definere den mandlige silhuet. Der er to primære grupper indenfor herre veste

  • Regular Fit
  • Modern Fit

Regular fit er den helt klassiske pasform, hvor der er en normal vidde. Denne er set brugt gennem de sidste mange år, og som fortsat er et hit hos mange mænd. Dertil er dog designet herre veste i et moderne fit. Denne er udviklet for at få en slankere silhuet. Dog med tanke på, at pasformen hverken skal blive ubekvemmelig eller for snæver. Dette er helt op til den enkelte og deres smagssag.

Dertil er kvaliteten vigtig for en hvilket som helst pasform. For at bevare det ønskede nypressede og glatte udtryk kan man med fordel vælge en mere eksklusiv blanding. Dertil også med reguleringsmulighed på ryggen, som vil sikre den bedste pasform i den bedste kvalitet.

Et moderne modefænomen

Herreveste bruges, som tidligere nævnt, ofte i forbindelse med en habit. Der ses dog nye tendenser i modebilledet. Flere og flere mænd har dog opdaget de praktiske fordele samt udtrykket, der tilføres gennem en vest. Det maskuline udtryk er med til at skabe ny dynamik til et outfit.

Herre veste kan kombineres med et par lækre jeans i både lyse og mørke nuancer alt efter ønske. Dertil kan man også variere ens valg af overdel. Vesten spiller godt sammen med en almindelige skjorte. Derudover bruges den også meget til en lækker strik eller t-shirt. Der er mange muligheder for at skabe personlighed.

@trendsales på Instagram