App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Synes du, at dit værelse trænger til en makeover? Eller synes du bare, at der skal ske noget nyt? Der er mange ting man skal overveje, når man vil lave om på sit værelse. Skal man købe nye møbler, nyt pynt eller bare omrokere? Hvis du har besluttet dig for at købe nyt, skal du selvfølgelig gøre dig nogle tanker om både design og pris. Du kan gøre meget med små midler, hvis du har en klar plan. En god idé er at finde et sted på nettet som tilbyder dig at indrette et virtuelt værelse. Så kan du i ro og mag prøve forskellige ideér af, uden at det har store konsekvenser. Når du har indrettet og er tilfreds, er det bare med at føre tankerne ud i livet!

Din seng

Noget af det vigtigste på dit værelse, er uden tvivl din seng. Bare tænk på, hvor mange timer du bruger her hver dag. Når du sover ligger du i sengen, men det er også rart at slappe af her med en kop kaffe og en god bog. En komfortabel seng betyder at din nattesøvn bliver optimal. Og med en skøn nattesøvn er du klar til at takle alle hverdagens udfordringer. Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge seng. Du kan vælge dobbeltsenge, enkeltsenge eller du kan vælge en billig sovesofa. En sovesofa er smart fordi den om natten fungerer som en seng, men om dagen kan klappes op og dermed fungere som en sofa. En sovesofa er især smart, hvis der er småt med plads. Med en sovesofa får du udnyttet dine kvadratmeter optimalt!

Tøjopbevaring

Når du skal indrette dit værelse, er det vigtigt at tænke tøjopbevaring ind i ligningen. Hvis du har meget tøj, skal du naturligvis bruge en del plads til netop dette. Du kan vælge at købe et klædeskab eller en kommode til dit tøj. På den måde kan du gemme dit tøj lidt af vejen, og opnå et stilrent udtryk i værelset. Vil du derimod gerne vise dit yndlingstøj frem, kan du investere i et flot tøjstativ. Med et tøjstativ kan du altid se dit tøj, og på den måde skabe et godt overblik. Kjoler, trøjer og skjorter har bedst af at hænge, så her er et tøjstativ perfekt. Suppler eventuelt dit tøjstativ med en hattehylde og et skostativ for et fuldendt look.

Nips og dekoration

Når du har fundet møbler til dit værelse, er det tid til at kigge efter dekoration og forskelligt nips. Det er virkelig her du kan få din personlighed til at skinne igennem. Der er uanede muligheder for at dekorere et værelse, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Du kan starte med at indrette med spejle, hylder og opbevaringskasser. Så er du sikker på, at du får plads til alle dine ting. Herefter kan du begynde at indrette med personligt nips som souvenirs og arvestykker. Du kan også tage en tur i plantecenter og finde smukke planter og blomster. Held og lykke med din værelsesindretning!  

@trendsales på Instagram