Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Stephanie Severin, 22
København

Den 22-årige Stephanie er en hårdtarbejdende og ambitiøs pige, der til daglig studerer finans og arbejder i en regnskabsafdeling i et pensionsselskab – der, ifølge hende selv, er meget mere festligt, end det lyder ;-) Vi faldt over Stephanies profil på Tradono, fordi hun har den sødeste lille hilsen på alle sine annoncer, nemlig ”Hilsen Stephanies garderobe 👗” for at gøre annoncerne mere personlige. Det er i ægte bloggerstil – og vi er vilde med det!

Stephanie har festival-outfittet klar til dig i sin shop

Jeg spurgte Stephanie om, hvorfor hun sælger så mange ting lige nu:

Min sommer står i flytningens tegn, så jeg sparer lige nu op til en masse fede teaktræsmøbler til min nye lejlighed på Nørrebro. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med indrette den. Og de ting, jeg sælger i min shop, er noget, jeg ikke går med mere, og så ser jeg hellere, at andre får glæde af det - fremfor det bare hænger i mit skab. En del af mine køb er dog også et klassisk pige-problem i form af panikkøb, også kaldet ”Hvad-skal-jeg-have-på-i-byen-i-aften-køb”. Den kender vi vist alle sammen?!

Jeg har lagt mærke til, at du sælger dine ting til nogle ret gode priser?

Jamen jeg vil gerne have at mine ting finder nye hjem, og derfor sælger jeg generelt også meget billigt. Der er jo ingen grund til, at det jeg ikke bruger, tager plads på mine ellers beskedne 31 m2. 

Har du nogle gode råd til andre Tradonees derude?

Det handler om at være fair og oprigtig i sine handler. Jeg har kun haft positive erfaringer med handler over Tradono, og jeg tror, at gensidig respekt og høflighed har været med til at bidrage til det. Jeg har været så heldig kun at møde søde mennesker og dejlige smil. Derudover er et lille sælger-trick, at du som sælger bør sætte prisen efter, hvor vigtig varen er for køber. Man kan normalt sætte prisen højere til en meget interesseret køber, frem for én, der ikke er. Hvis du selv gerne vil af med varen, gælder det om at sætte prisen lavt i håb om, at flere byder varen op. Det har jeg ofte haft gode erfaringer med. Og husk så altid humoren og giv et smil med på vejen!  

Psst... Stephanie sætter løbende flere ting til salg på sin shop, fordi hendes flytning nærmer sig. Så tjek lige hendes shop ud og hjælp hende med en lidt lettere omgang flytning til august 💁🏻  

Marker de items, som du elsker (ny funktion)

Marker de items, som du elsker (ny funktion)

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee