Categories


Authors

3 steps til at lave din egen 'Urban Jungle'

3 steps til at lave din egen 'Urban Jungle'

(Photo Credits: Balcony Garden Web, Lookpimpyourroom.de, liliinwonderland.fr) 

Kalenderen siger forår, virkeligheden - not so much. Vores forslag: Få det grønne ind i stuerne, hvor temperaturen er mere forårsagtig end udendørs. Men hvordan får man sådan en 'urban jungle' til at se personlig og unik ud? Det får du en guide til her i indlægget. Disclaimer: Det her bliver Ikea-potternes død.
 

1. Adopter en plante på Tradono

Planter kan du faktisk også finde på Tradono. Secondhand planter... Ikke noget man tænker er en fordel, I know. Men det gode ved at "adoptere" en secondhand plante er, at den kan have vokset sig rigtig stor og typisk har mere "personlighed" end nye planter, fordi en anden har passet godt på den i lang tid. Hvis du hellere vil have planten helt fra ny, er der også mange, der sælger små skud fra deres store planter, og dem kan du så passe præcis, som du vil helt fra begyndelsen. Lige nu kan du finde mange forskellige planter på Tradono, fx Monstera eller Pilea, som er gode for os med mindre grønne fingre, fordi de er ret hårdføre. Herunder kan du se et lille udvalg af nogle af de annoncer der er lige nu. 

2. Giv din nyadopterede plante en unik krukke

Ikea-potternes død starter her. Du har fået en flot og unik plante, og nu skal den have en krukke, som gør den endnu mere speciel og unik. Eller skal den måske have et gammelt stativ at stå på, eller en trækasse? Du kan for eksempel søge på krukke, potte, keramik, stativ, eller ophæng, hvis du vil finde det helt rigtige loppefund til din nye plante. Måske finder du også sjove, brugbare krukker i køkkenkategorien? 

3. En kop grønt, tak

Er du lidt længere ude af quirky planteskjuler-skalaen, og har du nogle små planter eller krydderurter, så kan du også plante dem i vintagekopper. Der findes en masse forskellige på både loppemarkeder og på Tradono - se et udvalg i galleriet herunder.

Og hey - vi vil så gerne se resultatet, hvis du adopterer en plante og sætter den i en cool krukke eller kop 👀  👉 Hashtag dit billede med #Tradono på Instagram, så vi kan snuse med 🌵

Lifetime Items: Marie

Lifetime Items: Marie

Rejs tilbage i tiden for 9 kr.

Rejs tilbage i tiden for 9 kr.