Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Ida Veda, 26 år
København

Denne uges Tradonee skiller sig ud. Hendes annoncer er iøjnefaldende, finurlige og super kreative i deres opsætning. Ida på 26 er en ægte samler. Hun har knap 100 ting til salg på Tradono – og noget for enhver smag. Ida er nemlig på barsel med sin lille, dejlige søn, og hygger sig ved blandt andet at sælge en masse sødt børnetøj. Men Ida sælger også mange andre ting såsom etniske smykker, malerier og ikke mindst en masse fint interiør. 

Jeg er så begejstret over alle Idas mange MANGE flotte annoncer, og må derfor høre, hvor hun har alle sine fede ting fra?!

Mange af de ting og sager, som jeg sælger, er egentlig egne ’samlerier’ gennem mange år fra blandt andet mine rejser. Jeg er ekstrem dårlig til at skaffe mig af med ting, og jeg har derfor virkelig mange finurlige ting og beklædningsgenstande. Efter min kæreste og jeg er flyttet sammen, og vi har fået vores søn, har jeg måtte rydde op i en masse kasser. Jeg har boet otte forskellige steder over de sidste seks år. Derudover har jeg sammenlagt boet over et år udenlands i Sydamerika, Asien og på Mauritius, så jeg har flyttet meget og har egentlig bare haft kasser med ting stående hos en masse forskellige mennesker. Men nu hvor jeg har stiftet min egen lille familie, giver det pludselig mening at få ryddet lidt ud i alle sagerne og tjene en skilling, så min søn kan få sig nogle skønne barndomsminder.

Hvordan kom så du i gang med at sælge ud af alle dine ting?

Jeg blev introduceret til Tradono af min søster, da jeg startede min barsel. Det er et dejligt lille hygge-projekt, som jeg nyder at holde ved lige ved at tage fine billeder, svare på henvendelser, mødes med potentielle kunder og poste salg. Jeg synes, det er sjovt at mødes med folk og få et indblik på 2-10 minutter i en fremmed persons liv og væsen ved lige udveksle et par ord. Jeg har boet flere steder, hvor vi har haft "bytterum" beboerne imellem, og jeg er vild med byttekonceptet. Det er der heldigvis også mange, der praktiserer på Tradono, og det er bare skønt. Så kan alle være med, og på den måde roterer tingene i stedet for at gå til spilde. Som at få nyt - uden at bruge penge. Jeg elsker genbrug!  

Du har nogle super flotte annoncer. Er det visuelle vigtigt for dig?

Jeg kan godt lide, at der en rød tråd i billederne – en stemning, der går igen. En ro, hygge og orden, kan man vel sige. Mest fordi, det bare er rart at se på, men også fordi, det måske kunne blive mit "varetegn" - at man får en lille snes stemning hjem med posten? 

Idas annoncer er inspirerende at se på i deres fine opsætninger og billedernes klare farver. We like!

Jeg ved ikke med jer, men jeg er glad for, at Ida har samlet og samlet over så mange år, for så kan vi andre få glæde af alle hendes fantastiske varer. Tjek hendes shop ud – jeg lover, at du vil blive inspireret 😊

DIY: Scrunchie

DIY: Scrunchie

DIY: afklippede shorts

DIY: afklippede shorts