Categories


Authors

Følg de brugere du synes om

Følg de brugere du synes om

Hej allesammen 👋 

Der er mange produktnyheder i øjeblikket, og her er endnu én fra mig, Nicklas, og resten af produktteamet.

Vi har været riiiimelig spændte på at fortælle jer om vores nye feature, som er i appen fra i dag. Du vil opdage, at denne opdatering er lidt større end nogle af de andre. Vi har nemlig indført en helt ny, personaliseret feed, som vil vise dig items fra alle de Tradonees, som du vælger at følge. Find dine venner, bloggere eller Tradonees med samme størrelse som dig selv eller en cool stil, og få dit Følger Feed præcis, som du gerne vil have det.

Læs mere om den spændende nye funktion her i indlægget.

Hvorfor har vi lavet den ændring? 

Følgefunktionen har været et tema i Tradono-teamet i noget tid. Vi opdagede, at en del Tradonees deler linket til deres profil med deres venner, og mange af jer har spurgt os, om I kunne komme til at følge en bruger, fordi I kunne lide deres stil eller er samme størrelse som dem. 

Samtidig bruger kun 10% af jer "Discover" feedet... Så vi tænkte; Hvorfor ikke skifte Discover feedet ud med et personaliseret Følger Feed? 

Vi ville sikre os, at det blev gjort rigtigt, så nu lancerer vi første del af den nye feature for løbende at kunne justere ud fra, hvad I synes.

Det lokale feed forsvinder ikke

Men bare rolig; Hvis du stadig kan lide at se ting til salg i dit nabolag, som ikke er baseret på dem du følger, har du stadig muligheden for det. Hver gang du åbner appen vil dit lokale feed, som du kender det allerede, nemlig være det første du ser. 

Ved siden af det lokale feed i menubaren finder du Følger Feeden (se billedet nedenfor). Hver gang du følger en anden Tradonee vil annoncerne fra den person vises i dette feed, og når de lægger nye annoncer op vil disse vises i toppen af feedet.

Det store spørgsmål: Hvem skal man følge? 

Så er vi kommet til den sjove del: Hvem skal man så følge? Med over 500.000 Tradonees burde der i hvert fald være noget at vælge imellem. Måske din krops-dobbeltgänger findes og bare venter på at blive fulgt af dig på Tradono? Måske en blogger du godt kan li'? Tag en inspirationstur rundt i appen og opdag nogle af de personer, hvis Tradono-shop du godt kan li' eller søg efter dine venner i søgefeltet. Hvem ved? Måske din bedste ven eller din nabo sælger præcis det, du står og mangler?  

Har du feedback til denne feature - eller andet input? 

- Så skyd endelig løs i kommentarerne herunder eller skriv til support@tradono.dk. Vi elsker jeres feedback, og vi tager altid jeres inputs seriøst og prøver at forbedre appen for jer hver eneste dag.

 
Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee