Categories


Authors

Tradono Market i Papirhallen

Tradono Market i Papirhallen

På søndag kan du shoppe dig til den flotteste garderobe hos byens bedste modebloggere og trendsættere, når vi åbner dørene op til årets første Tradono Market i Papirhallen fra kl. 10.00 - 16.00 ✨

Når du er færdig med at udforske en masse fashionable garderober, så vil Street Food Danmark stå klar til at stille din frokostsult ude foran Papirhallen 😍  Du kan allerede nu købe din entrébillet på Billetto, og så slipper du endda for at stå i kø! Det er selvfølgelig også muligt at købe din billet i døren enten med kontanter eller mobilepay.

Vil du komme gratis ind til Tradono Market?

Husk, at hvis du er TradonoClub medlem, kommer du gratis ind til vores marked mellem kl. 12.00 og 15.00, hvis du viser dit medlemskab i døren! Alt du skal gøre er at signe up til TradonoClub og så får du oven i købet de to første uger gratis. Hvis du ikke allerede er TradonoClub medlem, så sign up her 👇🏼 

Hvem kommer og sælger ud?

Vi får til årets første indendørsmarked besøg af rekordmange seje stadeholdere🎉 Vi får blandt andet besøg af Virgil Nicholas, Anthony Bogdan, Caroline Nehring, Josefine Haaning og Irina Olsen. Nedenfor kan du se, hvem der ellers kommer og sælger ud på søndag.

Tradono Market donerer 

Som en del af vores koncept hos Tradono Market bliver det også muligt på søndag at donere tøj til Blå Kors. Blå Kors er en organisation, som hjælper udsatte børn, mænd og kvinder i Danmark. Har du derfor tøj liggende derhjemme, som du ikke længere får brugt, så anbefaler vi i den grad, at du tager det under armen og tager det med vores marked på søndag!

Vil du shoppe dig til den flotteste garderobe blandt 50 nøje udvalgte stader? 👏🏼  Så sving forbi vores Facebook event og læs nærmere.

#Tradonokup // Februar ⛅️

#Tradonokup // Februar ⛅️

Trend på budget: Rød & Lyserød ❤️💖

Trend på budget: Rød & Lyserød ❤️💖