Categories


Authors

Køb boostere

Køb boostere

I dag har vi store nyheder. Den seneste opdatering af Tradono er blot endnu et skridt i retningen af at forbedre boostere, så de er tilgængelige og ikke mindst mere fair for alle. I disse dage ruller vi nemlig stille og roligt muligheden for at købe ekstra boostere ud. Jeg vil meget gerne fortælle kort om hvorfor, og hvad fremtiden byder på.
 

En bruger med 30.000 boostere

I de tidligere versioner af Tradono løb optjeningen af boostere desværre løbsk. Nogle brugere tjente så mange boosters, at det blev en dårlig oplevelse for mange andre brugere i fællesskabet. Man kunne nemlig optjene boostere ved at dele på Facebook (som senere stoppede med at virke i samarbejde med Facebook), og man kunne dele/invitere med et link, og få venner og bekendte til at klikke løs, for derefter at modtage 10 gratis ved hvert klik. Det resulterede i, at nogle brugere fik tusindvis af boostere — ja faktisk over 30.000 i nogle tilfælde.

 
30.000 boostere?! Nogen har haft rigtig travlt ;)

30.000 boostere?! Nogen har haft rigtig travlt ;)

 
 

Lidt flere gratis boostere til alle

For at fællesskabet skal kunne fungere, og for at vores lille brugtsalgsmiljø ikke løber løbsk og bliver unfair for en del af brugerne, har vi derfor taget en beslutning om at lave det om. Derfor har vi visket tavlen ren. Første skridt var at fjerne Facebook-gruppe-delingen og muligheden for at optjene — som sagt fordi det ikke virkede. Som plaster på såret valgte vi at give jer op til 3 gratis boostere om ugen, når nu man ikke kunne optjene dem længere. Det kan vi se, at rigtig mange af jer har taget rigtig fint imod. 
 

 
Du hørte rigtigt. Vi har givet dig flere gratis boostere om ugen. Det er på husets regning.

Du hørte rigtigt. Vi har givet dig flere gratis boostere om ugen. Det er på husets regning.

 
 

For supersælgere

Det næste skridt vi har taget er så dagens opdatering — muligheden for at købe ekstra udover de gratis man har hver uge. For langt de fleste vil gratis boostere være nok, men vil man booste endnu mere, så må man betale lidt ekstra. Vi har testet og snakket med hundredevis af jer for at blive klogere på, hvad de fleste af jer, mener er en fair pris. Gennemsnitsprisen i vores undersøgelse var ca. 5 kroner, og vi har sat prisen til det halve — 2,5 kr — hvis du køber 10. Du kan fremover købe boostere i 3 pakker:

10 boostere for 25 kr
5 boostere for 16 kr
2 boostere for 8 kr

Jeg vil gerne understrege, at Tradono i dag og i fremtiden er og fortsat vil være gratis at bruge. Det er aldeles frivilligt, om man vil betale ekstra for at sælge flere ting endnu hurtigere. Vi kan se, at det ikke er noget problem at sælge uden boostere — faktisk forventer vi, at det bliver endnu nemmere, fordi færre boostere vil være i omløb.

 

Optjening af boostere

Vi er udmærket klar over, at 2,5 kroner er dyrere end gratis, og at det vil være fedt at kunne optjene boostere som før. Det vil vi se nærmere på. Hvad synes du man skal kunne optjene boostere på? Skriv gerne dine idéer herunder i kommentarerne. 

God mandag fra Nicklas 👋 

Hvem skal du følge? Mode til kvinder

Hvem skal du følge? Mode til kvinder

Featured //w35

Featured //w35