Categories


Authors

5 tips til at sælge hurtigere

5 tips til at sælge hurtigere

Det tager under et minut at sætte noget til salg på Tradono. Og hvis du følger de her 5 tips, så sælger du hurtigere end Speedy Gonsalez... 

1. Find din indre Instagrammer
2. Spread the word og få følgere
3. Skriv en killer beskrivelse
4. Vær aktiv
5. TradonoClub does the job

Læs mere om hver enkelt tip herunder:

1. Find din indre Instagrammer

Hvis dine Tradono-billeder er ligesom dine Instagram-billeder, så er du et godt stykke ad vejen: Lækre billeder sælger varen op til 5 gange hurtigere. Og du elsker jo selfies alligevel... Indrøm det bare 🙆🏼
Se vores guide til at tage gode billeder her.

2. Spread the word og få følgere

Hvis du ikke har mod på at stille dig på Rådhuspladsen og råbe 'kom og køb' i megafon, så er der heldigvis andre, mere diskrete måder at få dine ting solgt. For eksempel hjælper det at dele sin Tradono-shop eller Tradono-annonce på sociale medier, eller gøre som mange andre og kopiere linket til din shop in i bio på din Instagram-profil.
På den måde kan du få en masse følgere, der bliver opdateret, når du sætter nyt til salg - og hvis dit følger-imperie bliver stort nok, så begynder de måske med tiden at slå telt op i køen til din shop, som var det en H&M X Balmain lancering...
Sådan finder du linket til din shop: Gå ind på Min Profil, hvorefter du trykker Se min butik, og der finder du en Del-knap.

3. Vær aktiv 

For at få følgere er det selvfølgelig en god idé at have mere end én annonce i din shop, så følgere ved, hvad de kan forvente du sætter til salg fremover. Men når du har opbygget de første annoncer, så kan du med fordel fokusere på løbende at lægge annoncer op, så du oftere dukker op i dine følgeres feed. Derudover er det altid rart med en sælger, der er god til at svare, når der er spørgsmål. 

4. Skriv en killer beskrivelse

Find din indre H.C. Andersen frem og skriv hellere for meget end for lidt om det, du sælger. På den måde bliver det lettere for køberen at søge og finde netop din annonce. Ideer til ting, der kan skrives: Mærke, farver, tekstil, materiale, størrelse/mål, mindstepris.

5. TradonoClub does the job 👑

Sidst men ikke mindst: TradonoClub. TradonoClub er for de brugere, som gerne vil sætte fut i deres salg og selvfølgelig også gerne vil forkæles lidt ekstra. Et medlemskab kan blandt andet sætte fut i dit salg, da du får gratis boostere hver uge, rabat på boostere, din shop får mere eksponering samt kan du sørge for din shop skiller sig ud fra alle andres, da du kan tilføje et coverbillede og lave en shop-beskrivelse. 

#Tradonokup // Juni 🙋

#Tradonokup // Juni 🙋

5 tips for selling faster

5 tips for selling faster