Categories


Authors

CFW Fashion Market SS19

CFW Fashion Market SS19

I forbindelse med CPHFW SS19 afholder vi i samarbejde med Copenhagen Fashion Week det bæredygtige "CFW Fashion Market" søndag. d. 19. august kl. 11-16 i Carlsberg Byen - og du er inviteret! 

Her kan du shoppe unikke styles fra danske brands og fra udvalgte kreative personligheders garderobe. Derudover kan du byde på bortauktionerede front-row outfits fra Copenhagen Fashion Week SS19 og sætte fokus på en cirkulær livsstil gennem spændende fashion talks og paneldebatter– alt sammen i den gode sags tjeneste, da vi samler ind til Red Barnets landsindsamling.

Talentfulde designere fra den officielle SS19-showkalender, nogle af de mest eksklusive butikker i København, samt nogle af de mest indflydelsesrige danske PR-bureauer og personligheder har generøst doneret håndplukkede varer fra tidligere og aktuelle kollektioner, og du har nu muligheden for at få disse styles ind i netop din garderobe! Sammen kan vi nemlig tage kampen op for en grønnere og mere bæredygtig modeindustri.

Du kan shoppe styles fra følgende brands, som donerer alle indtægter til Red Barnet:

Designer_skilt copy.jpg

Følgende influencers vil sælge ud af deres garderobe og donere mindst 10% til Red Barnet: 

Kom forbi CFW Fashion Market, søndag den 19. august fra kl. 11 til kl. 16 i Carlsberg Byen på Vesterbro – og gå ikke glip af vores eksklusive goodie bags, som vi udleverer til de første 100 købende kunder i CFW-standen! *

*Private stande inkluderes ikke i CFW-standen.

Trend på budget: Animalistic 🐯

Trend på budget: Animalistic 🐯

Tradonokup // August 👟

Tradonokup // August 👟