Categories


Authors

Del dit 'hood' og vind en storbyferie

Del dit 'hood' og vind en storbyferie

Det handler om at handle... lokalt.

Når du åbner Tradono, ser du øverst et billede af dit "hood". En stor del af Tradono-filosofien er nemlig, at det er lettere at mødes og handle lokalt - i dit hood. Det er også derfor, at du ser ting, der er tæt på dig i appen.
Men nu synes vi, at det er på tide, at appen skal indeholde JERES billeder af alle de dejlige byer, vi har her i Danmark. Derfor giver vi jer nu chancen for at vinde en storbyrejse, hvis I deler et billede af jeres by med os.

Vil du vide, hvordan du deltager? Så find scroll-musklen frem 👇 👇 👇 👇

Sådan deltager du

Post dit eget billede af din by i Facebook-posten her eller send det til konkurrence@tradono.dk. Billedet skal være i god kvalitet (1280x850 px og 240 ppi), og det skal være et billede, du selv har taget. 

Hvornår og hvordan udvælges vinderen?
Deadline for indsendelse af billeder er MANDAG D. 20.JUNI KL 12, hvor vi udvælger vi de 5 bedste billeder og poster dem på vores Facebookside (følg med her) til afstemning. Det billede med flest likes tirsdag d. 21.juni kl. 17 bliver vinderen af storbyferien. Både de 5 finalister og den endelige vinder får direkte besked, og sidstnævnte nævnes derudover med vinderbilledet på vores Facebookside.
 

Det kan du vinde

Når nu konkurrencen handler om byer - så skal præmien selvfølgelig også handle om byer. Måske af den lidt mere eksotiske slags end de danske byer. Det er nemlig en storbyrejse, der er på højkant! Vinderen modtager et FDM Travel rejsegavekort til en værdi á 2500 kr. 

Betingelser
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit indsendte billede kan blive brugt i Tradono-appen, og at vi på sociale medier viser dit indsendte billede og nævner dit navn, hvis du vinder konkurrencen eller bliver udnævnt som en af finalisterne.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Hjælp os med at hjælpe dig

Hjælp os med at hjælpe dig