Categories


Authors

Det søger mænd mest efter på Trendsales

Det søger mænd mest efter på Trendsales

Hvad søger mænd egentlig efter?🔎

Altså ikke i livet eller kærlighedsmæssigt - men bare generelt, når de søger efter secondhand på Trendsales.

Vi har lavet en Top 10 med afsæt i vores data for at finde ud af, hvilke søgninger der egentlig er mest populære blandt fyre - og kan du mon gætte, hvad der ligger nummer et på listen? Scroll ned og find ud af det.

10. Adidas

På en tiende plads finder vi det tyske sportsbrand med de tre genkendelige striber. Adidas rammer de populære 90’ere og 00’eres tidsånd spot on - hvilket passer perfekt til dig, der har en forkærlighed for retro.

9. Sofa

Home & decor-kategorien er røget med ind på listen i form af sofaer. På Trendsales kan man nemlig ikke kun gøre sig et kup inden for tøj, sneakers og accessories - men også fede møbler. Og her er sofamøblet altså en favorit blandt mænd.

8. Vans

De ikoniske skatersko oplever stor popularitet blandt vores mandlige brugere for tiden. Du kan finde de hypede sko i alt fra klassisk sort med hvide striber og røde tern til en mere sofistikeret ruskindsudgave.

7. Acne

Det svenske modehus har en god sans for, hvordan skandinaviske fyre gerne vil gå klædt - og det er noget, vi også kan se på den stigende interresse for Acne på Trendsales.

6. Yeezy

Kanye West, der står bare det hypede brand Yeezy, har formået at skabe et succesbrand udover det sædvanlige. Den amerikanske rappers kollektioner bliver ofte revet væk fra de online butikshylder - men så er det godt, at man kan få fingrene i de populære items på Trendsales, hvis man ikke var heldig nok i første omgang.

5. Stone Island

Det italienske high-end sportsmærke placerer sig på en femteplads, når det kommer til vores mandlige brugeres søgevaner på Trendsales - og lige nu kan du shoppe alt fra bøllehatte til lækre sweatshirts fra brandet.

4. Louis Vuitton

Et af de mere luksuriøse brands, der har sneget sig med ind i vores top 10, er det franske modehus Louis Vuitton, der især er kendt for deres højkvalitets accessories med det ikoniske logo.

3. Supreme

Fra kasketter og bæltetasker til t-shirts med print. Supreme har i de seneste år skabt stor hype blandt deres købere, og der meldes hurtigt udsolgt, når brandet lancerer nye kollektioner.

2. Nike

Vi forstår godt, hvorfor sportsmærket nupper andenpladsen. Man kan ikke komme udenom Nike, der skaber den ene lækre sneakersmodel efter den anden - og så formår Nike om nogen at ramme et bredt publikum.

1. Gucci

I toppen af poppen finder vi Gucci. High-end mærket med den ikoniske grønne-røde-grønne stribe og de to G’er er her, der og alle vegne. Og så er det italienske mærke netop det, som flest mænd søger efter, når de shopper secondhand på Trendsales.

Trendsales fund // Beige til mænd🥐

Trendsales fund // Beige til mænd🥐

Trendsales fund // Stine Goya 🌺

Trendsales fund // Stine Goya 🌺