Categories


Authors

DIY: Neglelak på vaser

DIY: Neglelak på vaser

Har du en gammel vase, som du synes er virkelig kedelig? Vi har en DIY til dig, som er virkelig let at gå i kamp med og som kan pifte (næsten) enhver vase op. Alt du skal bruge er en vase, et vandbad og en gammel neglelak, som du ikke bruger længere. 

Det er en god idé at vælge en vase, som enten er hvid eller har en lys farve, da det ellers kan være svært at se neglelakken på vasen. Hvis du ikke lige har en vase liggende derhjemme, men er i dit kreative hjørne og har lyst til at gå i krig med denne DIY, så har vi fundet disse vaser til dig 👇

Dernæst skal du finde farven/farverne, som du vil bruge på vasen og her er det kun fantasien, der sætter grænserne. Vi valgte at holde os til en enkelt farve for at få et minimalistisk udtryk, men det kan også være virkelig fint at vælge flere forskellige farver, som kan give vasen lidt mere spil i sit udtryk. Hvis du ikke lige har en neglelak liggende, som du er villig til at ofre på en vase, så kan du måske finde en secondhand, der falder i din smag: 

Find inspiration til julefrokost kjolen

Find inspiration til julefrokost kjolen

Featured // 47

Featured // 47