Categories


Authors

Top 5 DIY projekter til efterårsferien..

Top 5 DIY projekter til efterårsferien..

Åh, det er rart at have efterårsferie, hvis altså man er så heldig at have det. Man får ofte lavet nogle af de projekter, som man ellers ikke har tid til i sin hverdag. Hvis du ikke ved, hvad du vil bruge din efterårsferies dyrebare tid på, har vi fundet nogle forslag til dig. 

Som du nok allerede ved, så elsker vi at lave DIY projekter og vi har derfor fundet nogle af vores absolut favoritter frem til dig 😘 

1. DIY Blyantholdere..

Det behøver ikke at være dyrt at have en lækker indretning. Faktisk kan det gøres super billigt og blyantholdere er en cool måde at genbruge dåser, der alligevel bare ville blive smidt ud. Det bedste af det hele er, at du bestemmer selv, hvilke farver der skal bruges og hvilket design, der skal være på dåserne. 

Det eneste du skal bruge er dåser, lidt sæbe og vand til at gnubbe emballagen af med og spraymaling. Det er et virkelig enkelt projekt og er ikke specielt tidskrævende. Så hvis du ikke har tid til at gå i gang med et større projekt, kan det være, at dette er det perfekte projekt for dig. 

2. DIY scrunchie.. 

Selvom Carrie Bradshaw har lært os, at scrunchies på ingen måde er ok, må vi altså indrømme, at det er en trend, vi er nede med. Vi er vilde med ideen om at bruge en gammel skjorte eller et andet stykke tøj, som alligevel bare ligger og samler støv, og så lave det om til en scrunchie. 

Vi er ikke bestemt ikke bange for farver eller print og derfor synes vi bare, at man skal give den gas for at lave en unik scrunchie. Har du ikke lige en skjorte liggende, som du ikke længere bruger, så har vi fundet disse til dig: 

3. DIY ombré ramme.. 

Trænger dine vægge til at blive pimpet en smule op? Du kan snildt friske dine rammer op med et ombré look og det er virkelig nemt. Du skal bare bruge en ramme og tre nuancer af en farve, som du synes om. 

Vi synes, at ombré rammer specielt er flotte, hvis rammen har et mønster eller lidt form, da det er et fedt clash mellem gammel og moderne. Hvis du ikke har nogle gamle rammer liggende, men gerne vil være med på ombré trenden til boligen, så har vi fundet nogle rammer til dig her:

4. DIY tote bag..

Kender du ikke det, at man står i supermarkedet og bliver nødt til at købe en plastikpose, fordi man har købt flere varer end man kan bære. Det er surt at bruge penge på og miljøet har heller ikke super godt af det. Vi synes, at det er virkelig smart, at man snildt kan lave sin egen tote bag, som man blandt andet kan bruge til indkøb, men også til så mange andre ting. 

Alt du skal bruge er en gammel t-shirt, gerne lidt stor i størrelsen for at være sikker på, at alt som du skal have i den, kan være der. Vi synes, at en tote bag ville være rigtig cool med et grafisk design og derfor har vi fundet disse fine t-shirts frem, som kunne blive lavet om til en tote bag. 

5. DIY byhave i kopper..

Vi har været virkelig glade for vores byhave i kopper på kontoret lige siden vi lavede den. Det er hyggeligt med planter og hvis du vil give dem et lidt personligt præg, så kan det være, at det her er DIY'en for dig. 

Vi kan godt lide vintage viben, som de fine kopper giver, samtidig ser det bare virkelig flot ud, når der er et par stykker i forskellige mønstre og størrelser. Har du ikke nogle kopper liggende? Vi har fundet disse til dig: 

Vi får helt lyst til at gå i gang med nogle af de ovenstående projekter (igen). Hvis du også er pjattet med DIY projekter, så kan du abonnere på vores YouTube kanal og få dit DIY behov dækket. 

Fortæl os nede i kommentarerne, hvilken DIY der er din favorit? 

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Featured //w41

Featured //w41