Categories


Authors

En inspirerende bruger 💎 // Maxine

En inspirerende bruger 💎 // Maxine

Få inspiration og gode råd til at sælge og købe – fra en bruger til en anden 💛

Maxine har brugt Tradono i 1 år og har allerede solgt over 250 ting. Hendes flotte og farverige annoncer stikker ud af mængden – ligesom hende selv. Nedenfor deler hun ud af sine erfaringer og gode råd til både købere og sælgere. Derudover kan du læse mere om hendes forhold til tøj, hendes store farverige solbriller og hvad det er som gør, at hun får sommerfugle i maven, når hun kigger ind i sit skab.

  • Maxine Sophie Götzche, 22 år

  • Læser på Copenhagen Business School

  • Har solgt omkring 250 ting på Tradono

  • Har købt omkring 30 ting på Tradono

  • Har en svaghed for kjoler og alt der glimter

Kan du give nogle gode råd videre til andre brugere, som gerne vil sælge bedre?
Brug tid på at tage nogle smukke billeder. Det er meget visuelt at sælge ting på nettet. Stryg tøjet, find en pæn baggrund og sørg for at lyset og kvaliteten af billedet er i orden. Jeg gav mig selv en lille udfordring i sommerferien - Jeg har fundet ud af at mine annoncen fungerer bedst, når jeg har et billede med tøjet på. Det synes jeg giver en bedre ide om hvordan tøjet sidder på, samt giver ens shop lidt ekstra personlighed. Derfor besluttede jeg mig for at tage billeder med alle de ting jeg har til salg, selvom størstedelen af dem ikke længere passede ind i min nuværende garderobe.
Derudover tilbyder jeg mængderabat, så tit sælger jeg mere end en ting til den samme og nogle gange køber folk helt op til 7-8 ting af gangen.”

Her er et lille udpluk af Maxines farverige og inspirerende shop på Tradono. Blandt de +100 annoncer kan du både finde high-end items fra blandt andet Marni, YSL og Acne, men der er også et stort udvalg af items fra Topshop, H&M og Zara samt en del unikke vintagefund.

Du har også en del erfaring som køber. Hvordan finder du frem til de ting, som du ender med at købe?
Jeg har primært brugt Tradono til at finde smukt one-of-a-kind vintage tøj. Tradono er virkelig perfekt til at finde smukke unikke ting. Jeg bliver gang på gang imponeret over hvor smukke items folk har til salg. Hvis jeg surfer rundt for at blive inspireret, uden at have noget specifikt i tankerne, vil jeg typisk søge enten efter ‘Vintage’ eller et bestemt mærke som jeg godt kan lide, og se hvad der dukker op. Finder jeg noget virkelig fint, vil jeg også typisk gå ind på sælgeren og se resten af hendes annoncer. Jeg sætter næsten altid også søgefunktionen til ‘Hele landet’, så der er et større udvalg, da jeg ikke har noget imod at vente på den rigtige ting, hvis den skal sendes.”

Hvad er det bedste køb, som du har gjort dig?
“Mit yndlings item har jeg købt på Tradono; det er en smuk hvid bomuldsbluse med broderinger. Den var i perfekt stand og med alle dens fine, farverige detaljer, stod der nærmest mit navn på den!”

Maxines bedste køb - en bomuldsbluse med broderinger i forskellige farver købt på Tradono.

Maxines bedste køb - en bomuldsbluse med broderinger i forskellige farver købt på Tradono.

Hvad bruger du det at kunne klæde dig på til?
”Jeg nyder alt med tøj; Jeg er meget visuelt anlagt og nyder generelt det æstetiske i tilstedeværelsen. Tøj kan være små stykker kunst i min optik. Jeg elsker at finde tøjet; at lede, både online og fysisk og pludselig finde noget som jeg ved, vil passe perfekt ind i min garderobe.
Jeg vurderer altid tingene på en skala fra 1-10 og køber kun ting, som er en tier. Det gør, at jeg altid nærmest har sommerfugle i maven når jeg kigger ind i mit tøjværelse, fordi jeg har så meget lyst til at have det hele på. Hvis der er noget som pludselig ikke længere er en tier for mig, sælger jeg det videre – jeg er gladest og føler at min garderobe er mest funktionel, når jeg kun har ting i den som jeg virkelig elsker.
Jeg nyder også at sælge tingene videre; Lige fra at pusle om annoncen og prøve at få tingen til at fremstå ligeså magisk, som den var for mig da jeg købte den, til at give den videre til et nyt hjem og mærke glæden hos den nye ejer. Jeg lader aldrig noget tøj ligge og samle støv bagerst i skabet.”

“Der findes allerede så
meget smukt tøj i verden”

“Jeg købte for nyligt en ny kjole og solgte derfor en af mine andre videre til en sød pige. Hun fortalte at hun også lige havde solgt en af sine egne kjoler videre, for at gøre plads til den nye. Det synes jeg illustrerede kredsløbet så fint – tøjet kan få lov til at leve flere liv, og så snart det har tjent sin pligt hos en ejer, kan det gå videre til en anden. Jeg tænker næsten på det, som om, at man bytter. Der findes allerede så meget smukt tøj i verden.”

Maxines farverige garderobe og hendes mange solbriller, hårbøjler og tørklæder.

Maxines farverige garderobe og hendes mange solbriller, hårbøjler og tørklæder.

Lige til sidst - hvad er din ting med solbriller?
”Jeg har altid elsket solbriller! Jeg synes det er enormt behageligt for øjnene, med lidt afdæmpet lys og har altid haft en del par. Jeg synes det fuldender ens tøj– efter jeg har klædt mig på om morgenen, vælger jeg en hårbøjle og et par solbriller til at sætte den sidste prik over i’et. I takt med at min garderobe er blevet mere farverig, er min samling af solbriller det også. Jeg elsker især solbriller med farvet glas, blandt andet af den grund, at dagen pludselig bliver ekstra fin, når man pludselig ser alting i lyserød!“

Er du ikke færdig med at se på Maxines farverige univers? Du kan følge Maxine på Instagram, hvor der er mange flere billeder og inspiration at hente.


Tradono-scoops // November 💥

Tradono-scoops // November 💥

Trendsales X Tradono Market // November

Trendsales X Tradono Market // November