Categories


Authors

En inspirerende bruger 💎 // Liv

En inspirerende bruger 💎 // Liv

Få inspiration og gode råd til at sælge og købe – fra en bruger til en anden 💛

Liv er ikke bange for at købe noget, som ikke passer hende. Hun sælger det det bare videre igen, for som hun siger: “Min shop bliver opdateret og mere spændende med mine “fejlkøb”, som vil passe en anden perfekt!”. Nedenfor deler Liv ud af erfaringer og gode råd til både købere og sælgere og fortæller om hendes bedste secondhand køb.

  • Liv Osmer Dolowy, 24 år

  • Bor i Vesterbro, København

  • Har solgt 200 ting på Tradono og købt over 100

  • Arbejder med grafisk design og online markedsføring

Hvilke erfaringer og råd vil du give videre til andre brugere, som gerne vil sælge bedre?
Tag billeder der stjæler opmærksomheden blandt 1000 andre varer. Få en veninde, kæreste eller en helt tredje til at tage et godt billede af dig med dit item på. Og for guds skyld damp/stryg dit item inden, hvis den er helt krøllet. At bruge et billede af en krøllet bluse på en bøjle, hjælper bare ikke med salget. Der er intet bedre end et billede som sælger sig selv.”

Her er en lille del af Livs shop på Tradono. Blandt hendes 40 annoncer kan du finde så neget fint tøj, sko og accessories.

Hvad er dit bedste råd til at finde og købe flotte secondhand items?
Hvis jeg ser noget uimodståeligt tøj på Instagram, er jeg lynhurtig til at søge efter det på Tradono – ofte med held! Når mange andre bruger Facebook, så bruger jeg Instagram og Tradono. Jeg søger på mine yndlingsmærker hver eneste dag – til tider to gange om dagen. Det gør at jeg er opdateret og ofte har været den første til at skrive på annoncer.”

Hvad er det bedste køb, som du har gjort dig?
Mine bedste køb er uden tvivl to items fra Saks Potts. Det ene er ‘Febbe jakken’, som jeg har fået utallige komplimenter for, men som mange også synes er super skør og mærkelig. Det andet er en lang blomstret kjole, som jeg har haft på både på arbejde en kedelig mandag, men også til bryllup, da jeg godt kan lide at at ‘dresse’ den op og ned. Begge ting er købt til en virkelig fin pris, da det var secondhand – så det gør kun købet endnu bedre.”

*Psst* Livs blomstrede Saks Potts kjole er til salg i hendes shop.

Hvad bruger du dit tøj til?
”Inderst inde prøver jeg vel at sende et signal om hvem jeg er. Om det lykkedes ved jeg ikke. Jeg klæder mig meget efter humør. Helt uden at tænke over det ender jeg altid med kedeligt tøj om mandagen og en blomstret eller farverig kjole om fredagen, selv om vinteren.”

“Der er intet værre end en kløende strik, for stramme bukser eller gnavende sko.”

Hvor finder du inspiration?
“København er et fantastisk sted at finde inspiration. Kvinderne her er så smukke, og mange af dem klæder sig som om, at de har brugt timevis. Mønstre, vilde tasker, farverige sneakers og modige accessories. Jeg hører mange sige, at de bliver inspireret tøjmæssigt når de rejser, men jeg synes at København er den ultimative by at få inspiration i.”


Kender du en der har en fed Tradono-shop, en der ligger inde med nogle gode råd, eller en som bare er super inspirerende? Måske er det endda dig selv. Tip os vedkommende, så vi kan dele ud af flere erfaringer – fra en bruger til en anden.

Succes på Tradono ✨

Succes på Tradono ✨

Tradono-scoops // Januar 💥

Tradono-scoops // Januar 💥