Categories


Authors

Fem du bør følge // August 👯

Fem du bør følge // August 👯

1. Cecilie Sørensen - TradonoClub medlem 👑 

Blogpost cover_ Three pictures-2-6.png

Vi er ret vilde med Cecilie Sørensen og alle de lækre ting, som hun sælger. Cecilie sælger nemlig on trend tøj til rimelige priser. I følge hendes profil har hun solgt 2.619 ting i løbet af hendes to år på Tradono. Det er derfor sikkert at sige, at hun har det sorte bælte i at handle genbrug.

Tilbage til app'en

 

2. Charlotte Luisa

Blogpost cover_ Three pictures-2-7.png

Hvis du elsker statement pieces til din garderobe, så skal du helt sikkert forbi Charlotte Luisas shop. Hun har de sejeste ting i sin shop, som man ikke en gang vidste eksisterede for eksempel en Chanel fanny pack. 

Tilbage til app'en

 

3. Mie Holse Laursen

Blogpost cover_ Three pictures-2-10.png

Mies shop er fyldt med fine minimalistiske items, som passer perfekt ind i en skandinavisk garderobe. Hun er derudover knaldhamrende dygtig til at tage billeder af tingene, som hun sælger, hvilket gør en verden til forskel, når man skal sælge sine ting.

Tilbage til app'en

 

4. Anne Johannsen

Blogpost cover_ Three pictures-2-8.png

Måske ser Anne bekendt ud for jer og du har muligvis set hende før på hendes blog. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at hun sælger nogle virkelig lækre ting i sin shop og man kan finde alt fra mærkevarer til cool vintage items.

Tilbage til app'en

 

5. Mathilde Dahlin

Blogpost cover_ Three pictures-2-9.png

Mathilde har en virkelig fin æstetik i sin shop og vi får lyst til at købe alle tingene, som hun sælger. Hun sælger derudover sine ting til virkelig fine priser og det er perfekt til dem, som gerne vil have lidt nyt til deres garderobe uden at gå fallit. 

Skoletasker 📚👜

Skoletasker 📚👜

Fem du bør følge // August 👱

Fem du bør følge // August 👱