Categories


Authors

Fem du bør følge // August 👱

Fem du bør følge // August 👱

1. Mads Sørensen

Blogpost cover_ Three pictures-2-2.png

Trænger du til et par nye sneaks eller måske en ny cool sweatshirt? Så skal du bestemt kigge forbi Mads Sørensens shop. Et kæmpe plus ved Mads' shop er, at han sælger sine ting til virkelig fornuftige priser. Så skynd dig ind i hans shop og gør et kup.

Tilbage til app'en

 

2. Niima Boa

Blogpost cover_ Three pictures-2-5.png

Vi kunne næsten ikke få hænderne ned, da vi fandt Niimas shop, da den er fyldt med fede items, der kan gøre enhver garderobe lidt mere interessant. Selv hvis du mangler inspiration, er Niimas shop værd at besøge, da han er knivskarp til at style tøjet i sine annoncer.

Tilbage til app'en

 

3. Mike Afsharian

Blogpost cover_ Three pictures-2-3.png

Måske virker navnet bekendt og det gør det af god grund. Mike er nemlig blogger og han kommer også tit og sælger ud af sin misundelsesværdige garderobe til vores Tradono Markets. Det er derfor heller ikke overraskende, at hans shop er spækket med lækre items. 

Tilbage til app'en

 

4. Frederik Østergaard

Blogpost cover_ Three pictures-2.png

Har du en hipster gemt i maven? Så er det Frederiks shop, som du skal forbi. Han har nemlig et kæmpe udvalg af vintage sportsjakker.. du ved, dem, som ens far havde, da man var lille. Besøg derfor Frederiks shop, hvis du vil en tur ned af memory lane.

Tilbage til app'en

 

5. Nicki Vestergaard

Blogpost cover_ Three pictures-2-4.png

Hvis du er til minimalisme og gode basics til din garderobe, så skal du et smut forbi Nickis shop. Han sælger nemlig lige præcis dét og så endda fra lækre kvalitetsmærker. Du kan nemlig finde alt fra Han Kjøbenhavn til Won Hundred hos ham.

Fem du bør følge // August 👯

Fem du bør følge // August 👯

Kom til årets sidste udendørs Tradono Market

Kom til årets sidste udendørs Tradono Market