Categories


Authors

Fem du bør følge // Juni 🙋

Fem du bør følge // Juni 🙋

1. Trang Tran

Man kan i et øjeblik komme i tvivl om hvorvidt man er på en fashionistas Instagram profil, når man besøger Trang Trans shop og det er bestemt ment som et kompliment. Hun tager nemlig hamrende gode billeder af tingene, som hun sælger og vi bliver ikke mindst inspireret af måden, som hun styler sine outfits. 

Tilbage til feed

 

2. Vicki Hougaard - TradonoClub medlem

Elsker du interiør? Så skal du forbi Vicki Hougaards butik, da hendes shop er fyldt med en masse flotte, retro møbler. Det vi specielt synes er lækkert ved Vickis shop er, at mange af tingene ikke kan findes i butikkerne og man kan derfor også være sikker på, at få fingrene i noget unikt. 

Tilbage til feed

 

3. Elisabeth Jantzen

Shopper du hovedsageligt designertøj, når du skal købe secondhand? Så er det Elisabeth Jantzen butik du skal et smut forbi. Man kan ikke undgå at sidde med hjerteformet øjne, når man besøger Elisabeths shop, hvis man er en die-hard fashionista. Hun har nemlig alt fra Marant til Missoni. 

Tilbage til feed

 

4. Emilie Levinsen - TradonoClub medlem

I Emilies shop kan man ikke kun finde statement pieces til sin garderobe, men også finde lidt grønt til boligen. Mode og planter - to af vores favorit ting. Vi bør også tilføje, at Emilies priser er ret fornuftige og hvis du er klar på at gøre et godt kup, så skal du forbi hendes shop. 

Tilbage til feed

 

5. Nanna Olsen

Det er altid rart at se tøjet på en person, da det giver en meget bedre fornemmelse af, hvordan det ser ud og det er blandt andet derfor vi er store fans af Nanna Olsens shop. Derudover er vi vilde med, at der er en rød tråd i hendes shop.

En Tradonee fortæller om TradonoClub 👑

En Tradonee fortæller om TradonoClub 👑

Fem du bør følge // Juni 👱

Fem du bør følge // Juni 👱