Categories


Authors

Fem du bør følge // Juni 👱

Fem du bør følge // Juni 👱

1. Bo Andersen - TradonoClub medlem

Hvis du er til interiør, så er der en god chance for, at Bo Andersens shop er lige noget for dig. Du kan nemlig finde en masse unikke og rustikke ting til boligen, som kan sørge for at hjemmet får lidt mere personlighed.

Tilbage til feed

 

2. Tobias Werner

Mangler du nogle nye klude til skabet? I Tobias Werners shop kan du finde cool bomberjakker, lækre sneaks og han sælger endda også lidt til boligen. Det er muligt at handle med Tobias gennem TradonoPay. 

Tilbage til feed

 

3. Jonas Kjær

Jonas Kjærs shop er fyldt med flotte møbler, som kan gøre ethvert hjem stilet. Vi er ret store fans af teak og hvis du også er vild med den moderne træsort, så er det her shoppen, som du skal følge.

Tilbage til feed 

 

4. Mads Kjøge Hansen

Er du typen, som værdsætter et par lækre sneaks eller en cool hoodie? Så er Mads' shop lige noget for dig. Du kan nemlig finde lækkert tøj til fair priser og ikke mindst er det muligt at finde lækre mærker.

Tilbage til feed 

 

5. Troels Eskildsen

Hvis du godt kan lide at kæle for detaljerne i indretningen, så er det Troels' shop, som du skal et smut forbi. Du kan nemlig finde ret baws ass items såsom et barbord i krom eller en messing kontorlampe. Derudover kan du bruge TradonoPay til at handle med ham. 

Fem du bør følge // Juni 🙋

Fem du bør følge // Juni 🙋

#Tradonokup // Juni 👱

#Tradonokup // Juni 👱