Categories


Authors

Find fitness udstyr og bliv fit i 2017

Find fitness udstyr og bliv fit i 2017

Det mest populære nytårsforsæt for danskere er at tabe sig og det næstmeste populære nytårsforsæt er, at man skal dyrke mere motion. Vi kender det selv, at man skal lige detoxe efter julens mange fristelser og januar er den perfekte anledning til at prøve at komme i form. Det kan dog virke en anelse skræmmende at binde sig fast til et medlemsskab til fitness og at købe sit eget udstyr kan være lidt hårdt for pengepungen i januar. 

Vi har derfor fundet en masse forskellige træningsudstyr, som ikke koster en herregård og som kan hjælpe én med at komme i form, uanset om man er hardcore og går all in, eller om man måske vil starte blødt op med en lille, men vigtig, indsats 

1. Den lille indsats

Du er ikke klar til at gå all in, eller måske har du for travlt til at tage tid til en motionsrutine, men det betyder ikke, at du ikke kan få en smule motion ind alligevel. Du kan for eksempel gå efter nogle Easy Tone sneakers, der kan udfordre dine benmuskler, når du går. Man kan også gøre brug af et balancebræt. Stil det foran dit skrivebord og stå op og træn din balance imens du arbejder. Sidst men ikke mindst, hvis det er armene, som trænger til en lille opstrammer, så kan man snildt tage nogle håndvægte i hånden, når man går ned til supermarkedet, eller hvis man går en tur. 

2. Smidighed

Dette er personligt en af vores favoritter, da man ikke behøver at forlade sit eget hjem for at få en smule motion. Man kan finde rigtig mange gode Yoga rutiner og fitball rutiner på YouTube, hvilket er perfekt, hvis man er nybegynder. 

3. Core træning 

Det er en smule mere hardcore at gå i gang med core træning, men muligvis også den mest effektive måde at få rystet det ekstra fedt af og få bygget muskel. Så hvis du er besluttet om, at du skal i form med det samme og at det gerne må være hårdt, så kan det være, at det er én af de tre ovenstående, som du skal have fat i. 

Har dit nytårsforsæt også været at tabe dig, eller få dyrket lidt mere motion? Vi har fundet mere udstyr, som kan være brugbart, hvis man vil i gang med at komme i form 👇🏋

Tradono Market i Papirhallen

Tradono Market i Papirhallen

Fejl i privatbeskeder på iPhones [Fikset]