Categories


Authors

Gilmore Girls indretningsguide

Gilmore Girls indretningsguide

Som alle andre Gilmore Girls fans glædede vi os som små børn til at komme et smut ned af memory lane i Stars Hollow d. 25. november, da A Year in the Life udkom.

Vi var bestemt ikke skuffede over endnu en gang at høre Lorelai og Rory spytte popkulturreferencer ud med 100 kilometer i timen. Det kan bedst beskrives som nostalgi i verdensklasse. 

Som sande Gilmore Girls fans er vi også fans af den hyggelige indretning, der er i serien og det er perfekt for dem, som elsker en lidt mere vintage-æstetik, hvilket er perfekt, når man smutter på secondhandshopping. Hvis du vil have et touch af Gilmore power i din indretning, skal du kigge med her 👇

Kitsch in a good way

Kitsch er ikke en dårlig ting i Gilmore-verdenen, og man skal helst finde en masse spøjse ting, der kan give indretningen en smule personlighed. Derudover er det et absolut must at give tingene navne - hvem kan glemme brødristeren Poppy? Det er også essentielt at have en kaffemaskine af en eller anden art, hvis man vil køre en gennemført Gilmore stil. Lorelais hus kan bedst beskrives som værende eklektisk og vi er fans af den varme, som en lidt mere eklektisk indretning kan skabe. 

Antikviteter

Der er en gennemgående følelse af vintage i Lorelais hjem, og vi forestiller os, at de fleste møbler er nogle, som hun har fundet i Mrs. Kims antikvitetsbutik. Vi er lune på tanken om at få flere antikke møbler ind i indretningen, fordi håndværket i sig selv ofte er så imponerende. Det er også en essentiel del af indretningen, da det er med til at understrege den eklektiske følelse. 

Mørkt træ

Denne tendens går lidt hånd i hånd med antikviteter, da mange antikviteter er i mørkt træ, men vi synes næsten, at det fortjente en kategori for sig selv. Det mørke træ giver en virkelig sofistikeret følelse, og det er ikke kun en trend man ser hjemme hos Lorelai, men er også noget man ser i Emily & Richard Gilmores hjem. 

Hvad synes du? Er Gilmore-stilen noget for dig, eller er du mere til en moderne indretning? Vi synes i hvert fald, at det har været sjovt at komme tilbage til Stars Hollow i et års tid (selvom vi nu godt kunne tænke os, at der var flere afsnit på vej). Hvis du vil have mere inspiration til indretningen, kan du kigge med her: 

Tips til #tøjkuren

Tips til #tøjkuren

Find inspiration til julefrokost kjolen

Find inspiration til julefrokost kjolen