Categories


Authors

Oprah har en overraskelse til dig

Oprah har en overraskelse til dig

I elsker at oppe jeres varer! Der bliver brugt mere end 15.000 oppere om dagen til at sende jeres varer øverst op i app'en. Vi forstår godt, hvorfor det er så populært. Det er en måde for jer at komme tilbage til Tradono og have kontrol over jeres salg. Det er sjovt, og det føles godt at se jeres varer komme øverst op i app'en igen.

Androids personlige profil med oppere og følgere

Androids personlige profil med oppere og følgere

Surprise!

På grund af Facebooks restriktioner kan du desværre ikke længere optjene oppere ved at dele eller invitere folk. I stedet for kan vi glædeligt fortælle, at du vil få endnu flere gratis! Hele 3 oppere om ugen for at være mere præcis. 

Vi har omdøbt "oppere" til "boostere" ⚡️, fordi det gør det tydeligere hvad de gør; booster dine annoncer og dine salg. Rent teknisk vil de fortsat gøre det samme — sende dine varer til top så flere ser dem. Du kan gemme 3 gratis boostere, og hvis du lige nu har oppere/boostere gemt, så tager vi dem selvfølgelig ikke fra dig. 

Hold øje – du vil snart kunne få mulighed for at købe og optjene oppere

Bare rolig, vi er også i gang med at skabe flere måder for dig at skaffe oppere. For eksempel arbejder vi på muligheden for at købe oppere, men også optjene dem gratis — sandsynligvis ved at invitere eller gøre noget for fællesskabet. Mere om det meget snart. 

Ret fedt, ikke?

Festivalsswag med genbrug

Festivalsswag med genbrug

Vi tester: Valnød fjerner ridser

Vi tester: Valnød fjerner ridser