Categories


Authors

Hvem skal du følge på Tradono? Herre Edition

Hvem skal du følge på Tradono? Herre Edition

På Tradono sælger mange chicks ud af deres lækre garderober. Men der er faktisk også meget cool tøj, sko og andre fede items til alle jer fyre. I denne uge har vi fundet de fedeste Tradonoshops til mænd og både klassisk herremode, hiphop styles og retroinspirerede items er der at finde. Kig med og lad dig inspirere af disse seks seje brugere og deres garderober 👬👬👬

Daniel Wagner Jensen, Aarhus

Daniel er en mand, der forstår at tage gode billeder. Han sælger cool og klassisk herretøj, og på alle hans annoncebilleder, kan du se, hvordan tøjet sidder på. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes, det er super rart at få en idé om, hvordan tøjet fitter! 

Alexander Liafi, København

Givenchy, Commes des Garcons og B&O kan du blandt andet finde i Alexanders lækre Tradonoshop. Er du en fyr med hang til luksusmærker og de nyeste styles, så tjek Alexanders shop ud, hvor du både kan finde shorts, jakker, højtalere og meget meget mere.  

Nima Moradi, København

Den tidligere Ugens Tradonee har super fed stil, der oser af genbrug og 80'ernes farver. Heldigt for dig, sælger han ud af en masse af hans genbrugsfund, der dækker over lækre lædertasker, farverige bomber jackets, hatte og skjorter. Følg Nimas Tradonoshop, hvis du har brug for at få lidt fest og farve ind i hverdagen. 

Can Akgun, København

Der er en ægte hip hop-vibe over Cans garderobe. Find både caps, sneaks, t-shirts,  og hvis du er den hurtige type, kan du få fingrene i en Run DMC Adidas originals tshirt - SIGNERET af Jam Master Jay himself. Er det ikke noget af et Tradonokup?

Stig Christensen, København

I Stigs shop finder du gode basis styles af skjorter, t-shirts, sweatshirts og støvler fra blandt andre mærkerne Soulland, NN07 og Samsøe Samsøe. Følg Stigs shop, hvis du trænger til at skabe en mere stilsikker garderobe med items, du aldrig bliver trætte af. 

Emil Christensen, København

Emil sælger fede skjorter, caps og sneaks fra primært herretøjsmærket, Norse Projects. De seje mønstrede skjorter og caps er indbegrebet af god Københavnerstil. Sammensæt dit næste outfit fra Emils shop, og du er klar til at indtage byen i weekenden. 

Hvor optur et følgerfeed kan du ikke lige få dig ved at følge de her topseje gentlemen? 

Har du et forslag til Tradonees, man bare MÅ følge, og som skal med i næste indlæg? Eller har du selv en Tradonoshop, som du synes fortjener lidt opmærksomhed? Så fortæl os om dem lige herunder i kommentarerne! 

 
Featured //w36

Featured //w36

Hvem skal du følge? Mode til kvinder

Hvem skal du følge? Mode til kvinder