Categories


Authors

I er fantastiske!

I er fantastiske!

Feedback fra jer brugere er alfa og omega for os hos Tradono. Det fortæller os, hvad vi gør godt, men vigtigst, hvad vi kunne gøre bedre. Derfor er vi vildt begejstrede over, at hele 3000 af jer tog jer tid til at besvare det spørgeskema, vi sendte ud i sidste uge. TRETUSINDEGANGE TAK! I fredags afholdt vi også en stor workshop for 25 super-brugere på vores kontor i København. Vi har med stor interesse læst jer besvarelser og lyttet til jeres inputs og ideer i fredags. Her er, hvad vi har lært af jer:

Sikkerhed er vigtigt for jer

Sikkerhed ligger mange af jer på sinde (51%). På internettet kan det være svært at vurdere, hvem man kan stole på og hvordan man sikrer sig en nem og sikker handel. Tradono ønsker at være et community, hvor du som bruger kan stole på andre handlende og derfor holder vi konstant øje med, om reglerne bliver brudt.

Vi kan også gøre mere ved appen for at gøre det mere sikkert. Det vil vi den kommende tid se nærmere på!

image

Et eksempel på en mere sikker markedsplads kunne være ved tilføjelse af omtaler efter endt handel. Det har over 500 af jer ønsket.

I vil søge mere specifikt

De fleste af jer synes, det er nemt eller meget nemt at anvende Tradono-appen (74%). HURRA! Vi er trætte af apps, hvor det tager 10 minutter og 100 kliks at sætte noget til salg. Derfor er det vigtigste mål med Tradono-appen at gøre det nemmere og sjovere at handle brugt på mobilen. Dermed ikke sagt, at vi er tilfredse nu. I ønsker fx at det skal være nemmere at filtrere i varer (24%), så det må vi igang med at se nærmere på! 🤔

image

Eksempel på filtrering af varer.

Tak for hjælpen

Som tak for jeres feedback udbød vi to biografbilletter med alt betalt. Tillykke til Diana fra Aalborg, som er den heldige vinder af billetterne. Endnu engang tak til jer alle for jeres deltagelse.

Mange hilsner fra hele Tradono-teamet!

image

Diana Nielsen tager en god veninde med ud at spise og skal bagefter ind og se Spotlight. God fornøjelse :)

Billeder fra workshoppen

image
image
image
image
image
image
image
Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Modeblogger "Nemesis, Babe" sælger ud af sin skønne garderobe

Modeblogger "Nemesis, Babe" sælger ud af sin skønne garderobe