Categories


Authors

Hjælp os med at hjælpe dig

Hjælp os med at hjælpe dig

Hej allesammen 👭👫👭👬👭👫👭👬

Jeg hedder Mathilde og er en af Tradonos kundeservicemedarbejdere 👋 📳
Der er netop kommet en opdatering til Tradono-appen, og den vil jeg fortælle jer lidt om her i indlægget.

Vi begynder at være rigtig mange mennesker, der bruger Tradono hver dag. Tusindvis af jer checker, hvad der er til salg i nærheden flere gange om dagen og tusindvis af nye medlemmer bliver en del af Tradono-fællesskabet hver dag. At kommentere, chatte, byde, joke og at mødes og handle er en del af Tradono-oplevelsen og en del af vores DNA. Derfor tror vi på, at god kommunikation mellem brugerne i appen er vigtig. Det er selvfølgelig op til jer, men vi vil gøre vores del herfra for at forbedre oplevelsen ved at tilføje værktøjer og guider, der kan hjælpe.

Der er meget, der kan gøres for at opretholde et sikkert og varmt miljø — brugeranmeldelser,   verificerede profiler og lignende kunne for eksempel være én vej at gå. Men første skridt på vejen i dén retning er netop taget: Fra i dag har vi udvidet mulighederne for at indberette sager. Så nu kan du ikke blot indberette items, du kan også indberette brugere, som sælger ulovlige ting, snyder, spammer mm. Vi har tilføjet muligheden for at vælge, hvorfor du indberetter, samt en kort beskrivelse af problemet. Det gør det meget hurtigere for os at komme problemet til livs.

"Indberet bruger" finder du på enhver brugers profil ved at trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne. "Indberet annonce" finder du som altid under de tre prikker under selve annoncen, og her er der nu udvidede muligheder for at beskrive problemet. 

Jeg vil til slut opfordre til at være søde mod jeres med-Tradonees. Vær tålmodig, respektfuld og ærlig over for hinanden. Tænk en ekstra gang over det, før du sender en sur besked. Hvis du oplever scammere eller folk, der ikke opfører sig ordentligt, så indberet det endelig, så vi kan løse problemerne for jer så hurtigt som muligt og opretholde det gode fællesskab på Tradono. 

Tak for jeres hjælp.
Hav en dejlig sommerdag 🍊

Mathilde

Del dit 'hood' og vind en storbyferie

Del dit 'hood' og vind en storbyferie

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee