Categories


Authors

Find inspiration til julefrokost kjolen

Find inspiration til julefrokost kjolen

Så er det endelig blevet højtid for julefrokoster, hvilket for de fleste betyder en masse mad, snaps og ikke mindst tøjkriser. Ved du endnu ikke, hvad du have på til diverse julefrokoster? Vi har samlet vores favorittrends for sæsonen og hvem ved, måske finder du årets kjole secondhand. Se med her 👇

Metallics

Man kan ikke komme udenom kjoler i metalnuancer på denne tid af året. Hvis du elsker at være midtpunktet til festen, så er kjolen i guld eller sølv helt sikkert det rigtige valg. Det gode ved kjoler i metalnuancer er, at du kan genbruge kjolen til næstes års julefrokost, da det er en trend, der vender tilbage hvert eneste år. Bare vent, dit Instagram-feed vil langsomt, men sikkert, blive fyldt med metallics de kommende par uger. 

Tradonos dom: Vælg kjolen i metallics, hvis du elsker at være midtpunktet til julefrokosten.

Lady in Red

Er der noget mere jule-agtigt end en rød julekjole? Det er svært at komme i tanke om i hvert fald. Den røde kjole er klassikeren til julefrokosten og er perfekt, hvis du er die hard jule-fan (Who isn't?). Du bestemmer selv i hvilken del af det røde farvespektrum, som du bevæger dig i, men vi er selv vilde med den postkasse røde farve. Derudover er der også noget underspillet sexet ved en rød kjole og kan sagtens bruges hele året rundt. 

Tradonos dom: Vælg den røde kjole, hvis du elsker jul mere end den gennemsnitlige.

Little Black Dress

Den lille sorte er for den, som ikke vil købe noget, der er for prangende, men kan godt lide at være lidt sexet. Man bestemmer selv om man vil tage en helt plain sort kjole, men vi synes personligt, at det er lækkert, hvis der er en lækker detalje som et asymmetrisk snit, palietter eller blonder. Derudover kan en lille sort kjole bruges hele året rundt og er derfor også perfekt, hvis du gerne vil have fingrene i en alsidig kjole.   

Tradonos dom: Vælg den lille sorte, hvis du vil have en kjole, som du kan bruge til enhver tid.

Gilmore Girls indretningsguide

Gilmore Girls indretningsguide

DIY: Neglelak på vaser

DIY: Neglelak på vaser