Categories


Authors

Drop kaos - Find Kenzo på Tradono

Drop kaos - Find Kenzo på Tradono

Kollektionen, de fleste fashionistaer på et budget længe har ventet på, er her endelig. Var du på arbejde, i skole, eller måske orkede du bare ikke at stå i kø for at få lov til at få fingrene i den lækre kollektion? We get it, we feel you, og vi orkede det heller ikke selv.

I stedet for at stå i kø og blive mast i et par hektiske timer, så valgte vi at gå på appen i stedet og lede efter Kenzo items og til vores store overraskelse, så er secondhand Kenzo langt hen af vejen billigere end H&M kollektionen.

Det er ikke det samme som H&M kollektionen og nej, det er ikke de samme items, som du kommer til at blive bombarderet med på Instagram de kommende uger. Men det er Kenzo, og hvis man er Kenzo-fan, så er det er det hip som hap, om det er det nyeste nye, eller om det er den klassiske kollektion. 

Vi er selv vilde med Kenzos skæve univers og er ret vilde med deres t-shirts og sweatshirts, som på en eller anden måde gør det 100% legitimt at have en sweatshirt på i andre kontekster end om søndagen på sofaen. Derudover er det items, som der ikke kommer til at gå af mode inden for den nærmeste tid. 

Vil du gerne have noget, som ikke ligeså mange andre har, så er det perfekt at gå på secondhand jagt. Om det er en tote bag eller en fin lille broche, så kan du sagtens finde et unikt Kenzo item, når du genbrugsshopper. 

Fik du fat i items fra den eftertragtede kollektion? Eller valgte du også at gå på secondhand jagt efter i stedet for? ✌️

Nye og spændende ændringer til beskeder

Nye og spændende ændringer til beskeder

Følg Simone Wulff på Tradono...

Følg Simone Wulff på Tradono...