Categories


Authors

Kom med på “Declutter”-bølgen

Kom med på “Declutter”-bølgen

Har du hørt om “decluttering”? Selvom det bare lyder som et fancy, engelsk ord for “oprydning”, så er det faktisk et begreb, som bliver mere og mere populært - hvis man skal tro bloggere og medier rundt omkring i hele verden.

Jeg er selv verdens største rodehoved, og mine venner spørger mig ofte, om jeg skal flytte, når de besøger mig, fordi jeg har lidt for mange papkasser, der ikke lige er blevet sorteret…  I årevis har jeg prøvet at undskylde det med, at det ikke er rod, men “organiseret kaos”. Og kun genier kan håndtere kaos, er det ikke det man siger?

Guruen inden for “decluttering”

Men… for nogle måneder siden blev jeg så introduceret til Marie Kondo’s “Magisk Oprydning” (på engelsk: “The Life-changing Magic of Tidying up”) af en tidligere kollega. “Life-changing” er måske et stort ord, men helt ærligt, så er det noget i nærheden af livsændrende. Marie Kondo er næsten blevet en guru inden for oprydning, og hendes japanske, minimalistiske tilgang til ejendele har åbenbart fanget mange - hendes bog er i hvert fald blevet en bestseller. 

Hvis du endnu ikke har et projekt for påskeferien, så har du en stor, livsændrende anbefaling herfra - få ryddet ud i dine skabe, og tag et kritisk blik på, hvad du egentlig behøver 💪

Og hvis du ikke lige synes, at du vil investere i en bog om oprydning - så STAY TUNED, for her på bloggen vil jeg løbende tage dig igennem tips og tricks til, hvordan du kan være med på “declutter”-bølgen.

Happy decluttering! 

Opbevar dit vintertøj så det holder længere

Opbevar dit vintertøj så det holder længere

DIY Teared Jeans

DIY Teared Jeans