Categories


Authors

Hvis dit tøj var på Tinder (Vind et Polaroidkamera)

Hvis dit tøj var på Tinder (Vind et Polaroidkamera)

(OBS. Konkurrencen er slut og vinderen er fundet)

Det startede med et uskyldigt "Du giver mig ikke nok opmærksomhed". Nu er du begyndt at kigge efter andre, og du giver ikke længere komplimenter... Og I har kun været sammen to gange det sidste halve år.
Du og din brugte striktrøjes forhold har kort sagt skrantet på det sidste! Din striktrøje higer efter et nyt liv med en ny partner. En som kan give den opmærksomhed og komplimenter. Men hvad ville dit trøje egentlig skrive på sin datingprofil? 

Hvad hvis dit tøj var på Tinder?

Lige nu er der 5 items på Tradono, der har lavet deres egen datingprofil på Tradono. Kan du finde dem? Så kan du vinde et Instax Mini 8 polaroidkamera fra Fujifilm! 


Sådan deltager du i konkurrencen:

Find frem til et eller flere af de 5 items, der har lavet deres egen datingprofil på Tradono... Når du finder et item, skriver du en kommentar nedenunder - og wupti, så har du sikret dig et lod i konkurrencen. Vi trækker en vinder onsdag d.20.april.  

Pssst! Her har du første hint:
Måske lægger du mærke til dem på grund af farven på billederne - den er nemlig en helt speciel Tradono-farve. De 5 items kan være gemt under alle kategorier, alle steder i landet - så husk at du kan  skifte din lokation i appen. 

Svært ved at finde dem?
Vi poster løbende hints på vores Facebook-side, så følg med der!


Det kan du vinde:

black.jpg

Vinderen af konkurrencen vinder et Instax Mini 8 polaroidkamera i en valgfri farve med dertilhørende film. Instax Mini 8 er en serie af syv farverige kameraer, der fremkalder dine billeder øjeblikkeligt. Mini 8 indstilles automatisk efter lysforholdet, og der er en række indstillingsmuligheder, der f.eks. tilfører et blødt og indbydende look til portrætbilleder. Kameraet er nemt at betjene, og det hjælper dig til at tage det perfekte billede hver gang. 

Læs mere på Instax' Facebookside,  www.instax.dk eller #mitinstax

Let at filtrere, let at lade være

Let at filtrere, let at lade være

DIY Upcycle T-shirt

DIY Upcycle T-shirt