Categories


Authors

Hvor skal du hen, hvis du vinder de 5000 kr.? 🚁

Hvor skal du hen, hvis du vinder de 5000 kr.? 🚁

For hver gang du betaler med MobilePay igennem Tradono, får du et lod i konkurrencen om et rejsegavekort på 5000 kr. - Læs mere om konkurrencen her.
Men hvor skal du tage hen? Mange vil måske sige at London, Paris eller New York er steder, man skal tage hen for at shoppe. Vi giver her vores bud på nogle anderledes byer, som du kan rejse til, hvis du vinder.

Antwerpen - Belgien

ANTWERPEN_mobilepay.jpg

En alt for undervurderet shoppingby 2 timer fra København. Så kan du endda tage hertil en helt del gange for de 5000 kr.


Tel Aviv - Israel

TELAVIV_mobilepay.jpg

I Tel Aviv kan du alt. Du kan shoppe, gå på stranden, være kulturel eller du kan tage på kamelmarked!


Tokyo - Japan

TOKYO_mobilepay.jpg

Du kan også tage til Tokyo! Her kan du i hvert fald shoppe, men du kan også gå på kattecafé, se sumobrydning eller lave origami til du falder om.


Moskva - Rusland

MoSKVA_mobilepay.jpg

Hvis du tager til Moskva, kan du bruge meget tid på at kigge på alle byens flotte bygninger. Du kan også shoppe i de overdådige centre eller måske smage Schi - en traditionel Russisk suppe.


São Paulo - Brasilien

SAOPAOLO_mobilepay.jpg

Det hele starter med S - Spise, shoppe, street art og salsa!


Der er et hav af andre byer, som du også kan benytte rejsegavekortet til, hvis du vinder. Har du ikke deltaget i konkurrencen endnu? Alt du skal gøre er at betale med MobilePay igennem Tradono. Prøv det med det samme i en af dine samtaler:


Det er endnu ikke muligt at anvende MobilePay på Android. Vi arbejder på at gøre funktionen tilgængelig hurtigst muligt. I øjeblikket kan du som iOS-bruger ikke købe noget af en sælger, som anvender Android som styresystem.  

Mangler du stadig svar på nogle spørgsmål? Læs meget mere i vores FAQ her. 

Du kan også altid kontakte os på support@tradono.com 👋Vi sidder klar til at hjælpe!

Fire Tradonees vi elsker 💌

Fire Tradonees vi elsker 💌

Tradono-scoops // September 💥

Tradono-scoops // September 💥