Categories


Authors

Bliv inspireret: kreative vægge

Bliv inspireret: kreative vægge

Kender du det, når der bare skal ske noget nyt? Måske en forandring i hjemmet? Så har vi en god idé, du kan starte ud med: kreative vægge. Tænk ud af boksen og skab smukke vægge med utraditionelle materialer og items. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan hænges op 💭 

Vi har fundet en masse inspirerende og über fede vægge, hvor kreativiteten er on 🔝.. Vi får lyst til at copy-cat'e det hele med det samme! Tjek galleriet igennem lige her👇🏽

Du kan nemt gøre inspirationsbillederne kunsten efter. Det handler blot om at genbruge, hvad du allerede har liggende - eller hvad du nemt kan finde på Tradono! Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej til at skabe byens fedeste vægge, og vi har derfor fundet de sejeste af de sejeste temaer og tilhørende items fra Tradono-markedspladsen lige nu. Hvilket tema hopper du på?

Hæng din hobby op 🚲

Hvis du mest af alt troede, at dit, kærestens (eller hestens!) sportsudstyr ikke kunne gøre andet andet for hjemmet end bare at fylde - så tager du altså fejl! Cykler og ketsjere kan faktisk give en cool, urban og ikke mindst personlig vibe i indretningen. 

Boheme 🙏🏼

Vægtæppet har fået sit comeback. De vævede sager kan skabe en cosy feeling til hjemmet og kan med fordel hænges op alene eller sammen med planter. Hvis de farvede orientalske bliver for boheme til dig og den skandinaviske stil, er der også enkle og mere nedtonede vævninger at finde. 

Mirror mirror on the wall...✨

Wow. Hvor ekstravagant ser sådan en væg ikke ud, når den er fyldt op med spejle? Spejle kan hjælpe til at forstørre rummet, og ved at hænge flere forskellige slags op sammen, skaber det næsten et kunstværk. Ret cool, ikke? Og endnu mere cool er det, at Tradono har en masse spejle at byde på i alle former og farver.

Moder Jord 🌄

Kom i zen med Moder Jord. Ved at tage naturen og dyreriget med indenfor kan du skabe et organisk og råt look, der står skarpt i kontrast til det mere kolde, menneskeskabte. På Tradono kan du faktisk finde mange dyrehorn, gevirer og sjove træophæng, der vil give nyt liv til blege vægge.  

Moderne mormor 👵🏽 🎀

Når du tænker tallerkener på en væg, tænker du måske på din mormor. Men sådan behøver det ikke at være. Saml en masse tallerkener og platter i skæve former og farver og begynd at placere dem i sjove mønstre. Ja, så blev mormor pludselig moderne igen. 

Bambus, bambus, bambus 🎍

Kan du huske ugens Tradonee, Louise Harlund? Så kan du måske også huske hendes fede planteophæng af flettet kurv sat op med en fin bambusmåtte. Helheden var bare spot on, og ideen inspirerede os. Bambus er et materiale, der virkelig har vundet indpas i indretningen på det seneste - og med god grund. Hæng for eksempel bambusbakker op og giv lidt tekstur til dine flade vægge. 

Er du også fan af kreative projekter, og søger du hele tiden ny inspiration? Så tjek Tradonos YouTube-kanal ud for sjove og nemme DIYs, hvor alle kan være med ✌🏼

Ugens Tradonees

Ugens Tradonees

Featured //w40

Featured //w40