Categories


Authors

Ryd ud i dit skab - The Marie Kondo way🧚🏼‍♀️

Ryd ud i dit skab - The Marie Kondo way🧚🏼‍♀️

Det kære danske efterår, som vi kender det, har meldt sin ankomst. Og efterår er lig med oprydning - i hvert fald hvis du spørger os.

Vi har derfor samlet en masse tips og tricks, der på ægte Marie Kondo-manér kan guide dig til, hvordan du bedst muligt får ryddet ud i din garderobe.

Hvornår har du sidst haft tøjet på?

Et ganske simpelt men ret genialt spørgsmål, der kan være en god identifikator for, om du bør beholde et stykke tøj eller skille dig af med det.

Tommelfingerregel: hvis tøjet har ligget og samlet støv de sidste to år, er det på tide at skille sig af med det - eksempelvis give det nyt liv ved at sælge det videre til en anden på Trendsales, der helt sikkert får mere glæde af det end dig.

Er tøjet gået i stykker?

Mangler der en knap? Er syningen røget? Eller er der kommet en slem plet midt på buksens baglomme, som gang på gang afholder dig fra at hoppe ned i det par jeans? I så fald bør du enten reparere tøjet med det samme - ellers kommer du nok heller ikke til at gå med det i fremtiden.

Kan du passe tøjet?

Der er intet værre end et par jeans, der gnaver, hver gang man sætter sig ned - eller en bluse der skal hives over hovedet med vold og magt, fordi man kom til at kogevaske den sammen med sine lagner. Ingen bliver lykkelige af at rende rundt i tøj, der føles ubehageligt, og der er derfor ingen grund til at lade det optage plads i din garderobe.

Giver tøjet dig glæde lige nu?

Vi slutter af med et af de vigtigste råd fra den japanske oprydningsekspert, der går ud på, at man bør skille sig af med tøj, der ikke gør en glad. Vi har nok alle noget tøj, der ikke giver en rar følelse; måske var det en dyr kjole, du bare måtte eje, men som stadig hænger med prismærke i, og derfor giver dig dårlig samvittighed, eller også er det et par sneakers, du fik af din eks-kæreste, som nu bringer dårlige minder med sig for hvert skridt, du tager i dem.

Summa summarum; behold kun det tøj, der gør dig glad.

Hvis du er blevet inspireret til at kaste dig ud i den helt store efterårsoprydning af din garderobe, kan du med fordel sætte dét tøj til salg, som du sorterer fra, lige her på Trendsales💛

Trendsales fund // Lyserød x rød 💕❣️

Trendsales fund // Lyserød x rød 💕❣️

Trendsales fund // Efterårsitems til mænd

Trendsales fund // Efterårsitems til mænd