Categories


Authors

Modeblogger "Nemesis, Babe" sælger ud af sin skønne garderobe

Modeblogger "Nemesis, Babe" sælger ud af sin skønne garderobe

image

Genbrugsshopping kan virke som en jungle, men bruger man tid på det, kan man finde nogle helt unikke ting til garderoben og hjemmet.

Genbrugsshopping er noget, som bloggeren Marie My godt kan lide at bruge sin fritid på. 

image

”Man skal bare begynde. I starten kan det godt være svært overhovedet at finde noget i en genbrugsbutik, fordi det ikke er lige så organiseret, som det er i mainstream butikker. Det er bare at kigge det hele igennem og så til sidst lærer man at kunne spotte de gode ting.” fortæller Marie.

image

Marie begyndte oprindeligt at købe genbrug, fordi hendes omgangskreds gjorde det og hun fandt hurtigt ud af, at det var billigt og at man kunne  finde nogle fede ting. ”Jeg synes, det er sjovt, det er ligesom en slags sport at spotte ting i genbrugsbutikker, fordi det er ikke altid, man finder noget, men når man gør, så er det super fedt.” forklarer Marie.

image

Marie My,

23 år, står bag bloggen Nemesis, Babe. Marie startede bloggen i 2010 og det kreative univers hun har skabt, har blandt andet skaffet hende en plads på Elle US Best Dressed List (2013). Besøg Maries univers på: www.nemesisbabe.dk  eller på hendes Instagram-profil: @NEMESISBABE.

Vi er super glade for at Marie, har valgt at åbne sin egen second-hand butik på Tradono, find den ved at søge efter Marie Myrhøj. Vi vil gerne byde hende velkommen, ved at afholde en lille konkurrence sammen med vores gode venner fra Kérastase og NYX.  

Konkurrence

image

Du kan vinde produkter fra NYX og Kérastase til en værdi af 3.000 kroner. Alt du skal gøre er at finde Marie Myrhøjs butik på Tradono og tælle, hvor mange ting hun har til salg. Send dit svar til konkurrence@tradono.com. Konkurrencen kører t.o.m. den 13. februar 2016.

Husk du kan følge Kérastases univers på Instagram: @kerastasedanmark, og NYX på: @nyxnordics

I er fantastiske!

I er fantastiske!

Modeblogger i genbrugstøj

Modeblogger i genbrugstøj