Categories


Authors

DIY Upcycle T-shirt

DIY Upcycle T-shirt

På fredag starter årets Coachella-festival i Californien, og hvis man har den optimistiske hat på, betyder det også, at den danske festivalsæson er nær. Og den hat har jeg på i dag! Derfor tænkte jeg, at det var det perfekte tidspunkt at spørge Josephine Raun fra brandet Phine Raun (se mere på hendes Facebookside her), om hun ikke ville vise, hvordan man laver noget DIY til sommerens festivaller. I videoen herover guider hun jer derfor til, hvordan man nemt upcycler en secondhand t-shirt til en "muscle tee". Og hvis vi kollektivt krydser fingre, så bliver den danske festivalsæson måske også varm nok til, at du efterfølgende rent faktisk kan have den på 😑  (med mindre du selvfølgelig skal til Coachella... Colorado-ørkenen har Muscle tee-venlige temperaturer).

Kaster du dig selv ud i projektet, så hit us up på #tradono rundt omkring på de sociale medier, så vi kan se resultatet 💥

Hvis det der med "muscle tees" ikke lige er noget, du er komfortabel med at style - så har jeg spurgt internettet for dig, så du kan få noget inspiration: Se billederne i galleriet nedenfor.

Photo credits: Haute Pursuit, Bohemian Diesel, Eloraaaaa, StyleLovely. 

Hvis dit tøj var på Tinder (Vind et Polaroidkamera)

Hvis dit tøj var på Tinder (Vind et Polaroidkamera)

Lifetime Items: Nadia

Lifetime Items: Nadia