Categories


Authors

Lifetime Items: Nadia

Lifetime Items: Nadia

Du har sikkert nogle items i skabet, som du har haft i rigtig lang tid. Dem, som redder enhver tøjkrise, og som du passer rigtig godt på. På Tradono er vi vilde med den slags "Lifetime Items", fordi vi godt kan li', at tøj får et langt liv 💚
Derfor vil vi give dig lidt inspiration til at finde dine egne "items for livet": Vi besøger vi forskellige Tradono-brugere, som fortæller om et af deres "lifetime items", og hvorfor de netop har haft det stykke tøj i så lang tid. 

I denne uge har vi besøgt Nadia Al Zagir, som viser sit Lifetime Item frem - en kjole fra mærket Stine Goya. Den købte hun i 2007 - og hun kan slet ikke forstå, at det allerede er snart 10 år siden.  
Her fortæller hun, hvorfor hun har beholdt kjolen i så lang tid:

Den er smuk, klassisk og har et tidløst design med quirky fede detaljer. Det gode ved den er, at jeg kan style den forskelligt - jeg bruger den både, som den er (buksedragt/kjole), eller med et stramt, knælangt tubenederdelsrør til for at dresse den op. 
Man kan bruge den igen og igen, og det redder mange tøjkriser. Old (og kvalitet) is gold!

Har du et lifetime item, som du har lyst til at vise frem og fortælle om? Så smid en kommentar i bunden af dette indlæg, hvor du fortæller om det. Så kan det være det er dig, som vi kigger forbi næste gang 💚

DIY Upcycle T-shirt

DIY Upcycle T-shirt

Velkommen til den nye Tradono-blog

Velkommen til den nye Tradono-blog