Categories


Authors

Find nytårslooket her

Find nytårslooket her

Nytår er lige rundt om hjørnet og det betyder, at det er tid til at finde nytårsoutfittet. Mens det lyder meget simpelt, så er der ikke noget værre end at stå i situationen at have tøjkrise nytårsaften. Vi kender det nemlig alle sammen, at man har kigget hele sit skab igennem mindst tre gange og der er ikke noget, som passer perfekt til at sparke det nye år ind og samtidig er tanken om alle de begyndende udsalg også en anelse uoverskueligt. Don't worry. Vi har lavet en guide til dig. Om du er til det klassiske look, eller til masser af farver, så skal der nok være noget for dig. Læs med her 👇 

Det eksklusive look

Det er nytårsaften og det er den perfekte anledning for alle dem, som har en diva gemt i maven. Der er nemlig ikke noget mere lækkert end at have et outfit på, som får en til at føle, at man ligner en million, hvilket er noget man snildt kan opnå, når man køber secondhand. Vi er selv lidt lune på satin kjolen og tanken om at matche den med ekslusive smykker og accessories. Derudover skal ens highlighter selvfølgelig også være on fleek for at opnå det eksklusive look. 

Colour Splash looket

Hvis vi har et nytårsforsæt til vores garderobe, så er det, at der skal mere farve ind og mindre sort. Vi elsker den fine røde glimmer kjole og at matche den med en slangeskinds clutch, og dermed blande forskellige teksturer. Hvis man skal gå efter et mere farverigt look er det et must, at man går all the way og et statement lip er dermed også på sin plads. Vi er forelsket i den lilla farvede læbestift fra MAC.  

Det klassiske look

Der skal selvfølgelig også være plads til det klassiske look, hvor det eneste der er decideret nytårsspecifikt er glimmer kjolen. Tanken er at bruge alle klassikerne og skabe et look på baggrund af dem. Så find den nude læbestift, den røde neglelak og de klassiske sorte hæle frem. Dette er også et look for dem, som ikke har behov for at købe et nyt outfit til nytårsaften. 

Har du fundet ud af, hvad du skal have på nytårsaften? I så fald, må du meget gerne dele det med os, så vi kan blive inspireret 👌

Fejl i privatbeskeder på iPhones [Fikset]

Hold en bæredygtig jul

Hold en bæredygtig jul