Categories


Authors

Top 5 secondhand butikker i Berlin

Top 5 secondhand butikker i Berlin

Hvis man er så heldig at skulle på storbyferie til Berlin, så er det et absolut must at gå på secondhand jagt. Berlin er fyldt med secondhand shops i alle mulige afskygninger, hvilket gør det til en fryd at besøge de mange genbrugsbutikker. Der er både overskuelige shops med et nøje selekteret udvalg, men også kæmpe butikker med flere etager fyldt med tøj, hvor de mere garvede secondhand shoppere kan gå på jagt. 

1. Sing Blackbird

Rettighederne til billedet tilhører Pinkpantaloon.com.

Rettighederne til billedet tilhører Pinkpantaloon.com.

Denne butik er en blanding af café og secondhand, hvilket er perfekt, hvis man ikke er A-menneske og har brug for et koffeinskud inden man går på jagt. Butikken har et fint selekteret vintage udvalg og man kan næsten ikke forlade butikken uden at købe nogle af deres vintage accessories med, som er to die for. Prismæssigt ligger Sing Blackbird over gennemsnittet og det er derfor ikke stedet, du skal tage hen, hvis du er på et stramt budget. Vi anbefaler dog alligevel at kigge forbi butikken, da det næsten er en oplevelse i sig selv at kigge på det fine udvalg og gå igennem de forskellige tidsperioder. 

Tradonos dom: Tag herhen for at få et skud koffein og suk over det flotte udvalg.

 

2. Das Neue Schwarz

Rettighederne til billedet tilhører: travelandleisure.com. 

Rettighederne til billedet tilhører: travelandleisure.com. 

Hvis du elsker vintage designer shopping, så er Das Neue Schwarz et must at kigge forbi. Du kan blandt andet finde secondhand Vivienne Westwood og Martin Margiela. Dette er dermed et sted, hvor ens konto let kan komme til at få det stramt. Hvis du til gengæld er en die hard fashionista, så er det bestemt værd at kigge forbi, da den er omringet af butikker med de bedste avant garde designers i Berlin. 

Tradonos dom: Tag herhen hvis du har overskud på kontoen.

 

3. Made in Berlin

Rettighederne til billedet tilhører Made in Berlin.

Rettighederne til billedet tilhører Made in Berlin.

Du skal tage herhen, hvis du gerne vil have secondhand tøj, der er on trend. Butikken er knivskarp til at finde tøj, som passer til tiden, men også til at spotte nye trends, hvilket kommer til udtryk i butikkens udvalg. Man kan finde en masse forskellige stile fra forskellige stilperioder. Butikken er velorganiseret og det er derfor også ganske let at gå på jagt for de mere uøvede second hand shoppere.

Tradonos dom: Tag herhen, hvis du er nybegynder i secondhand shopping og elsker at være on trend.

 

4. Trash-Schick

Rettighederne til billedet tilhører top10berlin.de.

Rettighederne til billedet tilhører top10berlin.de.

Som du måske kan fornemme på navnet, så er dette en butik med attitude, hvilket også passer til omgivelserne omkring butikken, da punk bevægelsen har været udbredt i området. Hvis man skal til Berlin er det næsten også værd at komme forbi denne butik og opleve den autentiske punk ånd. Butikken har et vintage vibe og man får en følelse af nostalgi, når man går igennem butikkens udvalg. Butikken har dog ikke kun punk tøj, men man kan også finde lækre designer kup indimellem tøjet. 

Tradonos dom: Tag herhen hvis du har brug for at få en autentisk punk oplevelse.

 

5. Humana

Rettighederne til billedet tilhører groupon.de.

Rettighederne til billedet tilhører groupon.de.

Humana er en kæmpe bygning fyldt med secondhand tøj og accessories på alle etager. Man skal derfor have masser af tid for at kunne gå i krig med Humana, men det er bestemt tiden værd. Som de fleste garvede secondhand shoppere ved, at så er store genbrugsbutikker også lig med, at der er meget... øhm... ja, mindre fint (læs: lort) at gå igennem for at finde guldklumperne (For de er der!). Priserne er helt i bund og det er derfor også her du skal gå på jagt, hvis du er på et budget. Som du også kan se på ovenstående billede, så er butikken opdelt i tidsperioder, hvilket kan hjælpe med at gøre oplevelsen en smule mere overskuelig. 

Tradonos dom: Tag herhen hvis du har masser af tid og er en fashionista på budget.

 

Hvad synes du, om vores top 5? Har du nogle hidden gems i form af secondhand shops i Berlin? Så del dem endelig med os i kommentarfeltet 👇👏

Kom til Tradono Market på søndag i Odense

Kom til Tradono Market på søndag i Odense

Hjælp os: Uden dig ville Tradono stå stille

Hjælp os: Uden dig ville Tradono stå stille