Categories


Authors

Sneakers: Den ultimative renseguide

Sneakers: Den ultimative renseguide

Er dine yndlingssneakers beskidte efter weekendens bytur?

Fortvivl ej! Vi har lavet en stor guide til, hvordan du bedst muligt kommer skidtet til livs - ligegyldigt om der er tale om beskidte gummisåler eller snavset ruskind.

Bekæmp beskidte gummisåler med tandpasta🦷

Ja, du læste rigtigt. Det er ikke kun tænder, som tandpasta kan bruges til at vedligeholde - tandpasta er nemlig rengøringens svar på en svejserkniv.

Alt, du skal bruge, er:

  • En svamp

  • Tandpasta (Helst helt hvid)

  • En tandbørste

Start med at fugte skoens gummisål. Herefter skal du blot tilføje lidt tandpasta på den våde tandbørste, og så er det bare i gang med (nænsomt) at børste det værste snavs væk.

NB! undgå at tvære tandpastaen udover sneakerens øverste del.

Brug ruskindsbørste og damp til sneakers i ruskind☁️

Ruskind kan være en svær fætter at have med at gøre. I modsætning til mange andre materialer, kan man ikke pudse ruskind pænt - tværtimod, kan det resultere i, at det sarte materiale bliver helt nusset. Har du et par beskidte sneakers i ruskind liggende derhjemme, er din redningsmand damp - kombineret med en ruskindsbørste.

Sådan gør du:

  • Sæt en gryde eller kedel i kog

  • Hold dine beskidte ruskindssneakers over dampen fra gryden og børst dem med ruskindsbørsten

  • Børst evt. en ekstra gang, når du har fjernet dine sneakers fra dampen

Snavsede snørebånd skal i sæbevand🛁

Beskidte snørebånd kan få dine sneakers til at se mere slidte ud. En nem og billig løsning til, at få dine sko til at se spritnye ud igen, er at vaske snørebåndene i et sæbebad - og på nul komma fem er dine kondisko lige så gode som nye.

Forlæng dine sneakers levetid med imprægnering🦠

Det er altid en god idé at imprægnere sine nye sko. På denne måde gør du dine sneakers mere modstandsdygtige overfor mulig skidt og snavs.

Har du et par beskidte sneakers liggende derhjemme, der blot skal have en kærlig hånd med enten tandpasta, damp eller et sæbebad- så er det bare med at følge guiden💛

Trendsales fund // Lunt efterår🧸

Trendsales fund // Lunt efterår🧸

Trendsales // accessories til mænd🤠

Trendsales // accessories til mænd🤠