Categories


Authors

Stjæl stilen: Solange

Stjæl stilen: Solange

Ud af det blå kom Solange med et album, som gjorde at vi får alvor fik øjnene op for Beyoncés lillesøster. Solanges stil er fyldt med farver, skæve snit og hun mestrer at kombinere forskellige teksturer. Sangfuglens stil er dermed langt fra den minimalistiske skandinaviske stil, hvilket også er grunden til, at vi er fascineret af hendes farverige univers. 

Hvis du vil mestre den lidt mere artsy stil, er det et must, at du lærer at inkorporere farver i din garderobe og det er også essentielt at finde skæve accessories for at fuldende looket. Se hvordan du kan opnå Solanges stil her 👇

Colour Blocking

Farver er alfa-omega i Solanges garderobe og hun er rigtig dygtig til at bruge forskellige farver, hvilket kan være en smule angstprovokerende, hvis man er typen, der kun gør sig i forskellige nuancer af sort. Derudover er Solange også mesteren i at finde accessories, som har kant og det er dermed vigtigt, at man sørger for, at der er en rød tråd i ens outfit. 

The New Formal

Vi elsker Solanges version af et mere formelt look. Hun får nemlig endnu en gang bevist, at man ikke behøver at holde sig til kedelige snit og farver. Vi er specielt vilde med hendes guld bukser på billedet til højre. Det er heller ikke uvant at se Solange have statement lips og det er derfor også vigtigt at huske makeuppen, hvis man vil opnå hendes look. 

Casual with an Edge

Solange formår at gøre noget så simpelt som jeans til et edgy outfit fyldt med spændende detaljer. Vi er vilde med at hendes æstetik er konsistent og det gælder også når hun har et mere laid back look. Igen er det de små detaljer, som gør at hendes outfits er unikke - den runde taske, den strukturerede top, bukserne med det skæve snit og statement øjenskygge looket. Solange er ikke en kvinde, der gør noget halvt og vi elsker hende for det.

Føler du dig inspireret af sangerindens artsy univers? Så har vi fundet en masse Solange-esque ting fra appen til dig 👇💯

Tradono Market på Godsbanen i Aarhus

Tradono Market på Godsbanen i Aarhus

Featured // w46

Featured // w46