Categories


Authors

Stjæl stilen fra Clueless💛

Stjæl stilen fra Clueless💛

Trends kommer og går - men stilen fra Clueless består. Og hvis du tænker “Ugh! As if!” så scroll ned for en klar overbevisning. Det viser sig nemlig, at kultfilmen er ret så stilet.

 

 

Tern💠

fff.jpg

Et dominerende print gennem hele filmen er de klassiske skoleuniformstern. Og du kan med snilde hoppe i mønstret den dag i dag - alt fra et ternet sæt til en oversized blazer i det velkendte print.

Baret👩🏼‍🎨

R.jpg

Oui oui, vi har en pæn idé til at holde varmen om hovedet igennem de kolde måneder; den franske signaturhat. Baretten fås i nærmest alle farver - også på Trendsales. Så det er bare om at vælge den farve, du synes, der passer allerbedst til dig.

Pastelfarvede bukser🍬

FFFFF.jpg

Hvorfor ikke spice det grå efterår op med et par farverige benklæder? Cher (Alicia Silverstone red.) rocker i denne scene et par violette af slagsen, som du sagtens kan se i gadebilledet anno 2019.

White sensation og perler🐚

GGG.jpg

Hvid fra top til tå kan et eller andet fedt. Og kombinerer man med et par hvide smykker, som eksempelvis de populære perler, så er looket lige i vinkel.

Tone-i-tone-outfits💞

RFG.jpg

Ligesom et helt hvidt outfit er fedt, kan et lyserødt, lyseblåt eller pink (you name it) også sparke r*v. Vælg en farve du er helt vild med lige nu - og gå så all in.

Pufærmer🧚🏽‍♀️

puff.jpg

Mærker som Ganni og Cecilie Bahnsen har virkelig taget de volumniøse pufærmer til sig - og vi forstår det godt. De store ærmer er lige dele feminine, lige dele cool.

Trendsales market // 16. november💛

Trendsales market // 16. november💛

Free shipping over 300 kr. hele weekenden💛

Free shipping over 300 kr. hele weekenden💛