Categories


Authors

Stjæl Stranger Things Stilen

Stjæl Stranger Things Stilen

Lad os hoppe en tur i tidsmaskinen til 1983 i Indiana, USA. Det er netop på det tidspunkt Stranger Things skal forestille at foregå og vi er virkelig inspireret af den tidlige 80'er stil. Vi er specielt lune på Nancy, der har den klassiske naboens pige stil, men som også sparker røv i søgen på hendes veninde. 

Hvis du skal have fat i den lækre 80'er stil, er det ikke nok at smække Joy Division eller New Order på anlægget (selvom at det kan hjælpe!), men det er vigtigt, at du har et afslappet forhold til fløjl, flæser og pastelfarver. 

Når Nancy ikke kysser med Steve Harrington på skolens toiletter, så leder hun efter svar på, hvor hendes veninde er blevet af. Hendes stil er derfor praktisk i forhold til Indiana efteråret og vi er fans af den praktiske tilgang til mode. 

Hun bærer tit fløjl og på ovenstående billede er det fløjlsbukser hun er iført. Hvis man skal finde bukser, der minder om Nancys, er det vigtigt, at de er højtaljede og at de ikke er skinny jeans. Endvidere har hun ofte lækre sweaters på med striber i fine pastelnuancer. Hendes accessories er ofte små fine guldsmykker, som hendes fine armbåndsur med læderrem og neutrale elementer, som hendes taske i canvas. 

Nancy er også god til at blande rå med klassiske elementer og vi er blandt andet vilde med det ovenstående look, hvor hun beviser, at hun er skarp med en pistol i hånden på trods af, at hun ellers er seriens søde pige. 

Nancy har mange fine jakker, der er lidt rå. På ovenstående billede har hun en pilotjakke i fløjlsmateriale på. Hun har også en skovmandsskjorte på, som kan tilføre et lidt mere casual vibe, men da hun har taget en pull-over udover formår hun stadig at holde fast i sit polerede look. 

Er du også solgt på den 80'er æstetik, som man kan se i Stranger Things? Vi har fundet flere items til dig her: 

Featured //w40

Featured //w40

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee