Categories


Authors

Sådan tager du bedre billeder

Sådan tager du bedre billeder

Det kan virke som en raketvidenskab at tage gode billeder af sit tøj - og det viser sig også sådan, at selv det fedeste item kan ende med ikke at blive solgt, hvis billedet ikke ser tiltalende ud.

Men frygt ej! Der er heldigvis hjælp at hente. Vi har samlet et par enkle og simple tips og tricks til at tage gode billeder til dine annoncer, så det bliver meget lettere for dig at få solgt dine ting på Trendsales.

 
Ganni julianehelenafjalland.jpeg

Godt lys

Først og fremmest er naturlig belysning nøglen til et lækkert billede. Undgå at tage billeder sent om aftenen - og især med blitz, da lyset fra blitzen kan fjerne detaljerne fra billedet.

 
 
Envii bluse.jpeg

Neutral baggrund

Vælg en helt simpelt baggrund, når du skyder billeder af din vare. Husk samtidig at fjerne ting fra baggrunden, der kan skabe unødig larm i billedet.

Tip! Du kan tage et maleri eller et spejl ned fra væggen og hænge bøjlen på sømmet i væggen - eller på en dør.

 
 
STØVLERIVIKKEL.jpg

Forskellige vinkler

På Trendsales kan du uploade flere billeder til én annonce. Derfor kan det være en god idé at tage billeder af dine items fra alle vinkler, så køber kan se flere små detaljer og eventuelle slidtager.

Og på den måde undgår du samtidig en masse spørgsmål til itemets stand. Win/win.

 
 
4aa16b5f-3123-4a69-9d61-c8e27f301acd.jpeg

På med tøjet

Du kender det nok selv - det er lettere at se, hvordan en kjole ser ud på, hvis der rent faktisk er en, der har den på. Undgå derfor at lægge itemet sammenkrøllet på sengen og spring istedet i det, når du tager billederne.

 
 
Rodebjer støvler Liv Lyckvall.jpeg

Kreativitet

Blikfang er altid godt og en god måde at lokke kunder i butikken på. Vær kreativ med de billeder, du lægger op. Hvorfor ikke skille sig ud i feedet, samtidig med at du viser varen frem?

 

Beskrivelse

En god beskrivelse kan spare dig for en masse spørgsmål fra interessede købere. Du kan eksempelvis gøre opmærksom på farve, hvordan størrelsen passer og om eventuelle slidtage.

Trendsales venindebog // Laura Tønder

Trendsales venindebog // Laura Tønder

Special Edition Market 2019💛

Special Edition Market 2019💛