Categories


Authors

Tradono Market i Papirhallen

Tradono Market i Papirhallen

Har du ikke noget at lave i weekenden? Så har vi et ret godt bud på, hvorfor du skal sætte kryds i kalenderen på søndag. Der er nemlig Tradono Market i Papirhallen, og vi holder åbent en ekstra time. Fra klokken 10.00-17.00 kan du få dit secondhand fix. 

 

Vil du være sikker på, at du får fat i det absolut bedste tøj, så kan du købe en VIP billet til 60 kr. og få lov til at komme ind en time før alle andre. Der er kun 100 VIP billetter og du kan derfor gå i ro og mag, mens du får fingrene i de bedste kup. VIP billetten giver adgang fra klokken 10.00, mens en normal billet giver adgang fra klokken 11.00. Sidste gang blev VIP billetterne udsolgt, så skynd dig at køb en billet, mens de stadig er til salg.

Vil du hellere sove længe på søndag, men skal stadig ud og finde nogle secondhand kup? Så kan vi anbefale, at du køber en normal billet. Man kan allerede nu købe sin billet på Billetto til 30 kr. og du undgår også at skulle stå i kø på dagen, hvis du køber billetten på forhånd, 'cause ain't nobody got time for that 

Det er selvfølgelig også muligt at købe billet i døren på dagen. Man kan betale med MobilePay eller kontanter. Meeeeen... skal vi ikke tage et kig på, hvem der kommer og sælger ud af deres garderober?

 

Stadeholdere

Denne gang har vi et par bekendte ansigter i blandt bloggerne, som kommer til markedet. Du kan blandt andet gå på jagt i Trine Kjærs stade, hvor man kan finde de absolut lækreste kvalitetsitems. Derudover kommer Mike Afsharian også, hvis stil er to die for og vi kan bestemt anbefale, at man tager et kig forbi deres stader.

Vi kan derudover byde velkommen til et par nye ansigter. Vi kan sige hej til Laura C. Munkedal Schrøders, som står bag bloggen Laulaubaubau, hvor man kan læse om alt fra indretning til at finde inspiration til sin garderobe. Derudover kan vi også byde Anthony Bogdan og Caroline Nehring velkommen, som er couple goals, når det kommer til stil. Sidst men ikke mindst kan vi også byde den stilige Caroline Plummer velkommen. Hun kommer til at sælge en masse sneakers og tøj til stærke priser. 

Denne gang er det også muligt at finde lækkert secondhand tøj til mænd i høj kvalitet, da Liafi Studio kommer og de specialiserer sig i netop dét. Man kan også finde de smukkeste japanske kimonoer i Mochi Copenhagens stade. Du kan derudover også finde de fineste smykker fra Cph Strings, der laver unikke solbrillekæder med sten fra Indien. Som altid kommer vores high-end service Concierge by Tradono også, hvor du kan finde eksklusive mærker til gode priser.

Hvis du ikke lige er til tidlige morgener, så har vi sørget for, at der står en kaffemand klar til at give dig et skud koffein. Der kommer også til at være fotograf, der tager billeder af dagens bedst klædte besøgende ☕️

Ved du allerede nu, at du kommer, så kan du følge med på Facebook lige nu og få de seneste opdateringer 👇

5 tips til at få ryddet ud i skabene

5 tips til at få ryddet ud i skabene

Nemmere at finde rundt

Nemmere at finde rundt