Categories


Authors

Tradono Market @ Godsbanen

Tradono Market @ Godsbanen

Skal du med til Tradono Market @ Godsbanen? 

Søndag den 7. august kl. 11-17 afholder vi et skønt secondhand fashion loppemarked i Godsbanen. Du kan blandt andet gå på opdagelse i garderoben hos flere kendte bloggere og de 60 andre udvalgte kvinder, der også sælger ud. Ud over alt det lækre tøj, er der mulighed for at høre live musik og få lidt godt at spise. Er der en bedre måde at bruge en søndag formidag på?

Mød Stonemuse

Blog: www.stonemuse.dk, Instagram: @stonemuse

Michelle fra bloggen Stonemuse.dk sælger ud af hendes garderobe, som er fyldt med en masse lækkerier. Michelle bor i Aarhus og arbejder til dagligt som PR manager. Når hun ikke arbejder, er hun ude at rejse og dele sine oplevelser med sine knap 30 tusinde følgere på Instagram.

Sig hej til Nicolines

Blog: www.nicolines.com, Instagram: @nicofine

Nicoline er blogger på Nicolines.com og har en sprudlende garderobe i både neutrale farver og noget med lidt mere pang 💥  Når Nicoline ikke sælger ud af sin garderobe, studerer hun på Aarhus Universitet - selvom mode og livsstil er fokus i hendes hverdag. 

Ønsker du at få solgt ud af din garderobe?

Ved vores sidste marked solgte staderne i gennemsnit for 3.000 kr. Nu har du en unik mulighed for at veksle dit tøj til kontanter. Alt du skal gøre er at booke din stade på Billetto i dag. Det koster 349 kr. og med i prisen er et bord og en stol. Du må gerne selv medbringe et tøjstativ. Hvis du gerne vil have selskab, må en stade gerne deles med en veninde.

Vi sender praktisk information ud ugen op til markedet.

Ses vi? 😉

Tradono Market @ Israels Plads

Tradono Market @ Israels Plads

Vi tester: glattejern som strygejern?

Vi tester: glattejern som strygejern?