Categories


Authors

Kom til Tradono Market på søndag i Odense

Kom til Tradono Market på søndag i Odense

For første gang afholder vi Tradono Market i Odense i DOK5000 lokaler og vi glæder os som små børn til at fylde Odense med secondhand vibes. Du skal derfor sætte kryds i kalenderen d. 13. november og gerne trække din venner, veninder, familie eller kæreste med under armen, da dette bestemt er et arrangement du ikke bør misse, hvis du elsker mode på et budget (Og hvem gør ikke det?). 

 

Det koster kun 40 kr. at få adgang til alle herlighederne og markedet foregår fra klokken 10.00-16.00, der er dermed masser af timer at gå på jagt i. Det vil både være muligt at købe billet i døren og online. 

Hvis du sidder og tænker, at du har måske lige lovligt meget tøj i dit skab og du egentlig ikke har brug for at købe nyt tøj, men snarere at komme af med noget af dit habbengut, så er det stadig muligt at købe en stade til dagen. Både mænd og kvinder kan købe stade. 

Hvis du ikke er A-menneske, så har vi dækket dig ind i form af at Nelle's Coffee & Wine kommer og brygger lækre koffeinskud til vores gæster (Og alle stadeholdere får -20% på kaffen). Derudover kan du også gribe en lækker croissant med under armen.

Er du derimod mere ude i at gøre det til en lunch date at kigge forbi markedet, så kommer Allo Bahn Mi med en street food truck og serverer lækker vietnamesisk mad til kun 40 kr. 

Når der nu er sørget for smagsløgene, synes vi også, at det skulle sørges for høresansen. Vinyl DJ kommer og fylder lokalerne med sprøde toner. 

Nogle gange når man secondhand shopper, kan det være svært at vurdere om tøjet passer én og det behøver det slet ikke at være. Vi sørger nemlig for, at der er prøverum og spejle rundt omkring på markedet. 

På nuværende tidspunkt er der 50 stader fyldt med lækkert tøj til mænd og kvinder. Derudover kommer der også til at være Tradono Store. Tradono Store er et koncept, som vi skabte for dem, der ikke har tid til at sælge deres tøj, eller måske ikke har nok tøj til en stade. Det er derfor helt sikkert værd at kigge forbi Tradono Store i løbet af dagen, da man kan finde mange forskellige stiltyper til ofte lave priser. Der fyldes op med tøj løbende hele dagen, så måske det kan betale sig at kigge forbi mere end én gang. 

Vi sørger altid for at standarden er høj på vores Tradono Markets. Til dette Tradono Market får vi  besøg af tre bloggers fra Odense, som sælger ud af deres misundelsesværdige garderober. 

Mangler du at gøre dagens gode gerning? I så fald kan vi anbefale, at du tager den gamle trøje med, som du alligevel ikke går med længere og donerer den. Tradono Donerer er et koncept, hvor du kan donere dit gamle tøj og så henter Blå Kors Danmark tøjet. Blå Kors Danmark er en hjælpeorgansation, som hjælper udsatte mennesker, hjemløse, børn af misbrugere og så videre. Vores erfaring er, at folk får utrolig meget glæde ud af jeres donationer. Så kom og bekæmp tøjspild med god stil! 

Så hvis du ikke har noget at lave på søndag, så synes vi selv, at dette er et ret godt forslag. For mere information besøg vores Facebook-event 👇

Featured // w45

Featured // w45

Top 5 secondhand butikker i Berlin

Top 5 secondhand butikker i Berlin